Hangi 5070ti Modeli Alınmalı

driver ön yargın varsa nvidianın driverleri şu an çok kötü durumda hani 2 ucu dikenli değnek senin için :D.
6600xt ile hayat burnumdan geldi valla bidaha oyle bisi yasarsam komple satarim bilgisayari falan

Bu örnek RTX5070'e ait fakat ben sadece dikkat etmeniz için uyarıyorum. Önce bütçenize uygun modelleri belirleyin sonra onların detaylı incelemelerine bakın ki alt fotoğrafta ki gibi sonuçlarla karşılaşmayın.

Alıntıyı görüntüle
Hocam 5070ti galaxta bunu bulamadım sanırım sıcaklık değerleri ama o kadar bilgim yok yardımcı olabilir misinz.

hala sorun çekiyormusunuz ve hangi bios sürümü ?
O kadar sorun cektimki en sonunda sattim ama eger driveri sorunlu olmasa 2k ultrada oynayamadigim ( bazi oyunlarda vram sorunu disi)oyun yoktu cok guclu isinmayan bir kartti gercekten yazilimsal sorunlar disi cok cok memnundum

valla hocam son 5 yıldır driver sorunu yok 7800xt kullanıyorum sorun yaşamadım.
O kadar sorun cektimki en sonunda sattim ama eger driveri sorunlu olmasa 2k ultrada oynayamadigim ( bazi oyunlarda vram sorunu disi)oyun yoktu cok guclu isinmayan bir kartti gercekten yazilimsal sorunlar disi cok cok memnundum

valla hocam son 5 yıldır driver sorunu yok 7800xt kullanıyorum sorun yaşamadım.
Son 5 yil icerisinde kullandim dost kendim yasadim yoksa bende inanmazdim sorun yasamayacagimi bilsem 7900xtx falan bakardim ama guvenemiyorum 5070ti dusunuyorum

nvidia da problemli şu an garantiye alcaksan mecbur amd alcan en son sürümünde problem yok şu an
Son 5 yil icerisinde kullandim dost kendim yasadim yoksa bende inanmazdim sorun yasamayacagimi bilsem 7900xtx falan bakardim ama guvenemiyorum 5070ti dusunuyorum

nvidia da problemli şu an garantiye alcaksan mecbur amd alcan en son sürümünde problem yok şu an
24gb vram ile 9070xtdense 7900xtx begeniyorum cogu oyundada daha iyi performans gosteriyor 5070tilada yarisani bu ama amd bi kere yari yolda birakti beni bidaha riske giresim gelmiyor

MSI RTX 5070Ti Vanguard SOC alınabilir. MSI RTX 5070Ti Gaming Trio OC+ alınabilir. Bunlar oldukça sessiz. MSI Ventus modelini almayın.

Paran bunlara yetmiyorsa yada yoksa Galax RTX 5070Ti 1-Click OC yada Palit RTX 5070 Ti GameRock OC alabilirsin.

Screenshot_1.jpg

hocam risk yok 9070XT peynir ekmek gibi satıyor sorun çeken 1 kişi bile yok daha 7900xtx daha iyi gibi dursada 9070XT teknolojik anlamda çok çok iyi.
24gb vram ile 9070xtdense 7900xtx begeniyorum cogu oyundada daha iyi performans gosteriyor 5070tilada yarisani bu ama amd bi kere yari yolda birakti beni bidaha riske giresim gelmiyor

hocam risk yok 9070XT peynir ekmek gibi satıyor sorun çeken 1 kişi bile yok daha 7900xtx daha iyi gibi dursada 9070XT teknolojik anlamda çok çok iyi.
Oyun testleri bariz hocam 7900xtx hem 24gb vram hem performans anlaminda cok cok iyi aslinda hikayeli oyun asiri fazla oynamiyorum genel olarak cs lol oynuyorum

Oyun testleri bariz hocam 7900xtx hem 24gb vram hem performans anlaminda cok cok iyi aslinda hikayeli oyun asiri fazla oynamiyorum genel olarak cs lol oynuyorum
hocam doğrudur fakat RT performansı , render performansı ve fsr4 yüzünden 9070XT çok daha iyi o yüzden hani 9070XT güncellik açısından daha iyi olur.

hocam doğrudur fakat RT performansı , render performansı ve fsr4 yüzünden 9070XT çok daha iyi o yüzden hani 9070XT güncellik açısından daha iyi olur.
Hala amdye sicak bakmiyorum 48700de 5070tiya cok cok fazla geliyor bide onu odemesi var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,597
Üyeler
184,187
Son üye
CheaterGambler
Geri