NOTHİNG CMF BUDS PRO 2 1999 TL

Evet, ben de az önce araştırırken gördüm; bass için almayı planlıyordum ve konuyu cihaza sahip birinin açması da yerinde :)

Cidden bass kalitesi iyi mi? %60-80 ses yüksekliğinde dinlerim genelde. Dışarıdaki sesleri keser mi mesela caddede yürürken? Mikrofon kalitesi umrumda değil; ses kalitesi, kulak duruşu ve pasif ANC veya varsa ANC performansı ne kadar iyi? Kulak duruşu da önemli.

Evet, ben de az önce araştırırken gördüm; bass için almayı planlıyordum ve konuyu cihaza sahip birinin açması da yerinde :)

Cidden bass kalitesi iyi mi? %60-80 ses yüksekliğinde dinlerim genelde. Dışarıdaki sesleri keser mi mesela caddede yürürken? Mikrofon kalitesi umrumda değil; ses kalitesi, kulak duruşu ve pasif ANC veya varsa ANC performansı ne kadar iyi? Kulak duruşu da önemli.
Hocam çok kulaklık denedim. Fiyat bakımından sunduğu özellik bakımından ses olsun bas olsun ANC olsun bence On Numara. Şarjı uzun gidiyor, bas isteyen biri için Muazzam kulaklık, Anc si mesela iş yerindeki Server odasının sesini kesti, uygulaması var oradan birçok ayar yapılabiliyor.

Mart ayında bilmeden öylesine almıştım bir hafta kullandım iade ettim. Sonra çok pişman oldum gittim Tekrar aldım düşün yani. 🙂

Mart ayında bilmeden öylesine almıştım bir hafta kullandım iade ettim. Sonra çok pişman oldum gittim Tekrar aldım düşün yani. 🙂
Nothing zaten genel olarak kulaklık testlerinde ve Kullanıcı deneyimlerinde yüksek puan alıyor ondan alırken cokta dert etmem acaba kalitesiz bir şey gelir mi diye ama kullanıcısının bulmuşken sormak daha iyidir hep. Bende bunu düşünüyorum kısmet artık :D bir kulaklığa bu kadar para versem mş vermesem mi hala kararsızım. Birtek spor yaparken kullanacağım için belki evde bir kaç kere takarım ama bunu baya düşünüyordum bu sabahtan beri

Nothing zaten genel olarak kulaklık testlerinde ve Kullanıcı deneyimlerinde yüksek puan alıyor ondan alırken cokta dert etmem acaba kalitesiz bir şey gelir mi diye ama kullanıcısının bulmuşken sormak daha iyidir hep. Bende bunu düşünüyorum kısmet artık :D bir kulaklığa bu kadar para versem mş vermesem mi hala kararsızım. Birtek spor yaparken kullanacağım için belki evde bir kaç kere takarım ama bunu baya düşünüyordum bu sabahtan beri
Hocam al gitsin ne olacak. Ölümlü dünya. Arpanın ölümü attan olsun.

Telefonu kulakligi her seyi on numara bir marka. herhangi biri indirimdeyken ihtiyaci olanlar kacirmamali f/p'nin tanimi firma

Hocam al gitsin ne olacak. Ölümlü dünya. Arpanın ölümü attan olsun.
Evet ayrıca almışken fp ve uzun. Ömürlü olacak olmasıda iyi olacaktır. Umarım bol bol kullanırım :D normalde pahalı şeyler almam uzun süre kullanmayacaksam ama bu baya kaliteli ve muadilleri buds 3 pro veya airpods pro 3 ile kıyaslayan evet alınır gibi

Bassi rezalet gecmis olsun satışa çıktığı ilk gün almıştım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,062
Üyeler
184,099
Son üye
göbekmarul
Geri