🔥İndirim Huawei Watch GT 5 6199TL

41 mm'si 6200 müş. 46 mm olan 6400'e düşüyor. HB'de 6174 oluyordu, oradan alsaydım keşke. Bonus falan da kazanırdım. Yeşil kayış hediyesi olmasa da olur.

41 mm'si 6200 müş. 46 mm olan 6400'e düşüyor. HB'de 6174 oluyordu, oradan alsaydım keşke. Bonus falan da kazanırdım. Yeşil kayış hediyesi olmasa da olur.
Evet bende geç farkına vardım ama sağlık olsun olan oldu 1 haftadır takıp ediyordum hergun fiyatları .ss

Sıcak fırsatlar hayatını kaybetmiş artık konular en üste geliyor mesaj yazıldıkça

Bronzs badge niye sarı gold gibi duruyom gururum okşandı

Sıcak fırsatlar hayatını kaybetmiş artık konular en üste geliyor mesaj yazıldıkça
Reis şuan kendı sitesinde kuponla birlikte 6.5k ya gelıyor 46mm liği adam haftalar önce söyledi zaten ve indirim bugun basladı

Şarj benim için sorun değil. Her gün ederim. Samsungun yazılımı çok hoşuma gidiyor. Telefondakiyle aynı gibi.
Uyku takibi vs önemsemiyorsan kendine en cok hangisini yakın hissediyorsan onu al zaten reis 🤜🏻🤛🏻

Beyler bu mu watch 6 claasic mi 47mm telefonum samsung
Huawei ölçüm ve veri analizini daha çok beğeniyorum güncel Apple Watch kullanıcısıyım fakat başka saat alacak olsam ilk seçeneğim Huawei daha sonra Samsung olurdu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,521
Üyeler
192,738
Son üye
HLLGLN
Geri