Her gun bakıyorum ama para olmadıgı için alamadım5 gündür falan bakıyorum keşke görseymişim alırdım
6.200e düşerde umarım çekicem bende direktHer gun bakıyorum ama para olmadıgı için alamadım) o yuzden 1 Mayısı beklıyorum , kayış mevzusu olunca daha cazip geldi ne de olsa kartın kesim tarihini bekleyecegim
46 olanı çok kaba geldi bana. 41 olanı alacağım ben. Bizzat gidip ikisini de baya inceledim.5 gündür falan bakıyorum keşke görseymişim alırdım
Bende inceledim ve zayıf vucuda sahıbımdır bileklerimde incedir , bana 46 cok daha iyi geldi 41 ufak duruyor46 olanı çok kaba geldi bana. 41 olanı alacağım ben. Bizzat gidip ikisini de baya inceledim.
fit 3 kullanıyorum 1 senedir bende mi beklesem acaba6.200e düşerde umarım çekicem bende direkt
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bide 15 mayısta fit 4 falan tanıtılıcakmış heralde onuda beklemeyi düşündüm ama çok var daha hemen alasım var
nasıl bişey çıkacak fiyatı nasıl olacak belli değil huawei hep yüksek çıkıyor iniyor fiyatlar 15 mayısı bekleyipte hüsrana uğramakta istemiyorum ama merakta ediyorumfit 3 kullanıyorum 1 senedir bende mi beklesem acaba![]()
aynı şekilde bende ince bilekliyim ama 46mm cok güzel durduBende inceledim ve zayıf vucuda sahıbımdır bileklerimde incedir , bana 46 cok daha iyi geldi 41 ufak duruyor
1 mayısta 46mm düşerse alırım düşmezse 15 i beklerim muhtemelenfit 3 kullanıyorum 1 senedir bende mi beklesem acaba![]()
https://app.hb.biz/BhFpbQMOQPAFnasıl bişey çıkacak fiyatı nasıl olacak belli değil huawei hep yüksek çıkıyor iniyor fiyatlar 15 mayısı bekleyipte hüsrana uğramakta istemiyorum ama merakta ediyorum
aynı şekilde bende ince bilekliyim ama 46mm cok güzel durdu
1 mayısta 46mm düşerse alırım düşmezse 15 i beklerim muhtemelen
sağolun hocam ama mavi bakıyorumhttps://app.hb.biz/BhFpbQMOQPAF
Şuan emsa satıcıda 6.3k gecende mavısı vardı 6.2k ya aynı satıcıda
Reis suan indirimdesağolun hocam ama mavi bakıyorum
siyah ama alsammı bilemedim gt4 gibi duruyoReis suan indirimde
Yok baskan mavi de siyah da aynı fiyatsiyah ama alsammı bilemedim gt4 gibi duruyo
hbye bakmıştım direkt saolYok baskan mavi de siyah da aynı fiyat
Kendi sitesinden bahsediyorum