🔥İndirim Huawei Watch GT 5 6199TL

Böyle bir şey almayı düşünüyorum da kampanyanın 1 Mayıs'ta olması kötü olmuş. Kayış hediyesi cezbediyor bi yandan da bekleyesim yok.

5 gündür falan bakıyorum keşke görseymişim alırdım
Her gun bakıyorum ama para olmadıgı için alamadım :)) o yuzden 1 Mayısı beklıyorum , kayış mevzusu olunca daha cazip geldi ne de olsa kartın kesim tarihini bekleyecegim

Her gun bakıyorum ama para olmadıgı için alamadım :)) o yuzden 1 Mayısı beklıyorum , kayış mevzusu olunca daha cazip geldi ne de olsa kartın kesim tarihini bekleyecegim
6.200e düşerde umarım çekicem bende direkt
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bide 15 mayısta fit 4 falan tanıtılıcakmış heralde onuda beklemeyi düşündüm ama çok var daha hemen alasım var

46 olanı çok kaba geldi bana. 41 olanı alacağım ben. Bizzat gidip ikisini de baya inceledim.
Bende inceledim ve zayıf vucuda sahıbımdır bileklerimde incedir , bana 46 cok daha iyi geldi 41 ufak duruyor

6.200e düşerde umarım çekicem bende direkt

bide 15 mayısta fit 4 falan tanıtılıcakmış heralde onuda beklemeyi düşündüm ama çok var daha hemen alasım var
fit 3 kullanıyorum 1 senedir bende mi beklesem acaba 🤔

nasıl bişey çıkacak fiyatı nasıl olacak belli değil huawei hep yüksek çıkıyor iniyor fiyatlar 15 mayısı bekleyipte hüsrana uğramakta istemiyorum ama merakta ediyorum

Bende inceledim ve zayıf vucuda sahıbımdır bileklerimde incedir , bana 46 cok daha iyi geldi 41 ufak duruyor
aynı şekilde bende ince bilekliyim ama 46mm cok güzel durdu

1 mayısta 46mm düşerse alırım düşmezse 15 i beklerim muhtemelen

nasıl bişey çıkacak fiyatı nasıl olacak belli değil huawei hep yüksek çıkıyor iniyor fiyatlar 15 mayısı bekleyipte hüsrana uğramakta istemiyorum ama merakta ediyorum

aynı şekilde bende ince bilekliyim ama 46mm cok güzel durdu

1 mayısta 46mm düşerse alırım düşmezse 15 i beklerim muhtemelen
https://app.hb.biz/BhFpbQMOQPAF
Şuan emsa satıcıda 6.3k gecende mavısı vardı 6.2k ya aynı satıcıda

Geri