Samsung G6 oled 2k 240hz 18.059 TL

Telefonlardakiyle bunun bir alakası yok ki
Samsung'un telefonlarında kullandığı AMOLED ekranlarda yanma sorunu çok yaygın. Samsung tarafında Note 5 ve Note 9 eskitmiş biri olarak konuşuyorum. OLED monitörde de böyle bir sorun olabileceğini belirttim. Aynı monitörün alımını önceki indirimde ben de yaptım. Yanma sorunu gözümü korkuttuğu için ve İncehesap'la olan sorunumun ne durumda devam edeceğini bilmediğimden iki monitöre de ihtiyacım olmadığından iade etmek durumunda kaldım.

Samsung'un telefonlarında kullandığı AMOLED ekranlarda yanma sorunu çok yaygın. Samsung tarafında Note 5 ve Note 9 eskitmiş biri olarak konuşuyorum. OLED monitörde de böyle bir sorun olabileceğini belirttim. Aynı monitörün alımını önceki indirimde ben de yaptım. Yanma sorunu gözümü korkuttuğu için ve İncehesap'la olan sorunumun ne durumda devam edeceğini bilmediğimden iki monitöre de ihtiyacım olmadığından iade etmek durumunda kaldım.

O telefonlar çıkalı 10 yıl olacak, S23 kullanıyorum en ufak iz bile yok. Zaten oradaki OLED ile buradaki aynı değil tam olarak.

360 Hz olanını kullanıyorum almaktan yana şüphesi olanlar direk yapışsın çok iyi fiyat, çok ta güzel ürün

Alanlara şimdiden hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Benim gözler 4k 27 inç modellerde :kekw:

Bende Asus 27" 240Hz 2K IPS monitor var geçiş yapmaya değer mi?

Ben ilk indirimde aldım tekrar stoklara gelmiş kaçıranla yapışsın
Eğitim mağazası fiyatı 4 taksit

Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Oled monitör ailesine hoşgeldiniz.
Oled monitör kullandıktan sonra ben neden ıps kullanmışım diye sorgulama yaşayacaksınız.
Oyun deneyiminiz en az 10 kat artacak.
Sırf monitör için hikayesi berbat ama atmosferi iyi oyunlar oynayacaksınız.

Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Oled monitör ailesine hoşgeldiniz.
Oled monitör kullandıktan sonra ben neden ıps kullanmışım diye sorgulama yaşayacaksınız.
Oyun deneyiminiz en az 10 kat artacak.
Sırf monitör için hikayesi berbat ama atmosferi iyi oyunlar oynayacaksınız.
İlk oled deneyimim olacak. Bakalım heyecanlıyız. :)

Bende kumara düştüm ve aldım ... Daha önce 2ci monitör almıstım iptal ettim buraya gelmeden ncxbvxcb Artık bunu ana monitör yaparız.

Geri