Ceon
80+
- Reaksiyon skoru
- 108
Samsung'un telefonlarında kullandığı AMOLED ekranlarda yanma sorunu çok yaygın. Samsung tarafında Note 5 ve Note 9 eskitmiş biri olarak konuşuyorum. OLED monitörde de böyle bir sorun olabileceğini belirttim. Aynı monitörün alımını önceki indirimde ben de yaptım. Yanma sorunu gözümü korkuttuğu için ve İncehesap'la olan sorunumun ne durumda devam edeceğini bilmediğimden iki monitöre de ihtiyacım olmadığından iade etmek durumunda kaldım.Telefonlardakiyle bunun bir alakası yok ki
Başlıkta yazdığım üzere İncehesap'la 1,5 ay içinde yaşadığım sorunu dile getiriyorum. 14 Mart 2025 Gaming Gecesi'nde AOC Q27G4FX monitörü 7799 TL karşılığında kurumsal fatura kestirerek satın aldım. Ürün 17 Mart 2025 Pazartesi günü elime ulaştı. Ürün ayıplı geldiğinden dolayı ürünü aynı gün kargoya götürüp iadesini isteyerek İncehesap'a gönderdim. Bu süreçte İncehesap'la da görüşerek iademi istedim. Müşteri temsilcisi İncehesap'ın bana ulaşıp iade faturasını iletmemi isteyeceğini belirtti. Bundan sonra İncehesap ürünü servise gönderip onarıldığını söyleyerek iki kez şirket adresini...