🔥İndirim Thermalright Peerless Assassin 120 SE İyzico Ve Parolapara İle 359 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,362
İyzico'dan ilk ödemeye 500 TL indirim ve GamingGenTR %10 indirim kampanyasına katılıyoruz, Parolapara'dan ise ilk ödemeye %50 indirim kampanyasına katılıyoruz. İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz. İyzico'dan 640 TL, Parolapara'dan 400 TL cashback alıyoruz ve bu sayede 359 TL'e geliyor.

Son düzenleme:
sigara parası : DDDDD

Spirit ARGB aldım bugün bu şekilde, iyzico 500+159 TL geri verdi. Parolapara da 400 TL verdi. toplamda 1059 TL cashback aldım. 550TL ye geldi

İyzico'dan ilk ödemeye 500 TL indirim ve GamingGenTR %10 indirim kampanyasına katılıyoruz, Parolapara'dan ise ilk ödemeye %50 indirim kampanyasına katılıyoruz. İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz. İyzico'dan 640 TL, Parolapara'dan 400 TL cashback alıyoruz ve bu sayede 359 TL'e geliyor.

i bu parolapara nın mantığı ne ve iyziconun harma falan değil demi

Parola kampanyası yenilendi mi 30unda bitiyor gozukuyordu

ilk siparişe 300tlyi vermiyordu aynı durum olmasın

ilk siparişe 300tlyi vermiyordu aynı durum olmasın
ben peerless assasin digital versiyonunu aldım hem yüzde 10 hem 300 tl verdi yeni hesabıma sorun olmuyor verilmezse mail atınveriyorlar bana da yatmamıştı bir hafta sonra maille yattı

Bu iade edilen paraları başka karta aktarabiliyor muyuz yoksa alışveriş yapılan hesapta bakiye olarak mı kalıyor?

Geri