Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle 1000/900 TL Cashback!

İyzico'dan ilk ödemeye 500 TL indirim kampanyasına katılıyoruz, Parolapara'dan ise ilk ödemeye %50 indirim kampanyasına katılıyoruz. İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz. Ayrıca İtopya veya GamingGenTR'de İyzico %10 indirim kampanyası var onlara katılırsanız eğer bu iki sitede %10 indirim daha alabilirsiniz. Mesela İtopya'da satılan 1.049 TL ürün 34 TL'e geliyor bu şekilde.
Vermiyorlar ki ilk odeme kampanyasini katildigim halde 300tlmi vermediler mailde attim

sadece iyzicoda kampanyaya katıl yapıyoruz heralde parolparada oyle bır kısım yok dırek sayılıyor galiba
Onda da kimlik doğrulama ve sanal kart gerekiyormuş. Zaten para çekilemez bakiye olarak iyzico sanal karta geliyor. Daha sonra İstanbulkarta yükleyip almıştım. Biraz uğraştırıcı

parolparaya 1500tl havale/eft ile para gonerdım 5dk oldu dusmedı sebebini bilen varmı acaba?

İyzico'dan ilk ödemeye 500 TL indirim kampanyasına katılıyoruz, Parolapara'dan ise ilk ödemeye %50 indirim kampanyasına katılıyoruz. İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz. Ayrıca İtopya veya GamingGenTR'de İyzico %10 indirim kampanyası var onlara katılırsanız eğer bu iki sitede %10 indirim daha alabilirsiniz. Mesela İtopya'da satılan 1.049 TL ürün 34 TL'e geliyor bu şekilde.
parolparaya 1500tl havale/eft ile para gonerdım 5dk oldu dusmedı sebebini bilen varmı acaba?

gaming gen ve itopya iyzco kampanyası 1500 kişi ile sınırlı sonradan cashbackım gelmedi diye üzülmeyin :kekw:

beyler iyzicoyuda parolaparayıda 1 senedir kullanıyorum ben yararlanamam değil mi ?
ilk sipariş olayı her ay sıfırlanıyor mu yoksa

beyler iyzicoyuda parolaparayıda 1 senedir kullanıyorum ben yararlanamam değil mi ?
ilk sipariş olayı her ay sıfırlanıyor mu yoksa
Gecmis aylarda benzer kampanya yapmisti. Bana yatmamisti ilk siparis kampanyasi. Musteri hizmetleri daha once yapmissiniz demisti.
Yani her ay sifirlanmiyor kisacasi.

İtopya da geçerli mi değil mi hem @50 hem 500 tl kampanyası. Net bir sonuç söylermisiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,521
Üyeler
185,114
Son üye
MTKrz
Geri