Sıfır Rx 580 1 yıl kullanicam?

TavafEdenAdam

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
152
Rx 580 alıp 1 yıl kullanıcam, cs, lol, valo, minecraft bunları oyniyacagim
Islemcim:5600x
32gb ram
Ddr4 sistem

Sıfır rx 580'i görsem inanmam. Onun yerine ikinci el 5500 xt bakılabilir

nerden alcan sıfır rx580

21 adet oyun testine buradan bakabilirsin. Aralarında CS2'de var.

Ayrıca 0'ı Akakçe'de bayağı var.

Saolasin çok teşekkür ederim, çiçek sepetinde var, snt rx 580, 0 mi o beyaz renkteki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Var bayağı

Rica ederim.

Buradan bakabilirsin. Ben olsam Hepsiburada'dan alırım. En azından bir sıkıntı olduğunda muhatap olacağın insanlar var.

Sıfır rx580 parasına 2060 veriyorlar hocam gereksiz rx580.
Kardeşim inan bana 2.el ile hiç uğraşasim yok, fabrikada çalışıyorum gereksiz yoğunluk + mesai hangi fırsatta alayim, diyorum 1 yıl götürsün sonra değişirim, idare etsin beni fps oyunlarında yeterli benim için saolun yanitladiginiz icin

Rica ederim.

Buradan bakabilirsin. Ben olsam Hepsiburada'dan alırım. En azından bir sıkıntı olduğunda muhatap olacağın insanlar var.
Trendyol nasıl sizce

onunla uğraşmak yerine a750 alsana. ikinci elini 5k civarı bulursun. rx 570-580 yazılım konusunda başını ağrıtır amd eski kartları sorunlu. hem a750 parasının 2 katı performans veriyor. öyle fpsler veriyorki a750 şaşırırsın 4060 kartla kapısıyor bazı oyunlarda.

Kardeşim inan bana 2.el ile hiç uğraşasim yok, fabrikada çalışıyorum gereksiz yoğunluk + mesai hangi fırsatta alayim, diyorum 1 yıl götürsün sonra değişirim, idare etsin beni fps oyunlarında yeterli benim için saolun yanitladiginiz icin

Trendyol nasıl sizce
O zaman az daha koyup rx 6500xt alın rx580 e 1500tl den fazlası haram.

sıfır değil onlar paranı direk çöpe atıyorsun
İthalatçı garantili + olarak jelatinli ve hani en kötü memorysine bakarım kartın, sıfırları var gibi, basliktada dediğim gibi 1 yıl götürsün benim için yeterli

İthalatçı garantili + olarak jelatinli ve hani en kötü memorysine bakarım kartın, sıfırları var gibi, basliktada dediğim gibi 1 yıl götürsün benim için yeterli
orada sıfır dediğine bakma sen yenilenmiş gibi düşün ayrıca berbat kalitede malzeme kullanıyorlar bi garantisi vs yok emin ol gidip 2.el 2k ya güzel bir marka alsan daha performanslı olur

Geri