ERDEMCHAMP5524
80+
- Reaksiyon skoru
- 109
- Bütçe
- 1200
Merhabalar i5-12400f işlemcim var iyzico ve parolaparanın kampanyası var gaming gen tr den soğutucu arıyorum bütçem 1200 yardımcı olursanız sevinirim
Hocam öncelikle önerileriniz için teşekkürler sondaki soğutucuya gerek yok ilk 3 sıradakilerden hangisi en iyisidir rgb olup olmaması benim için önemli değilRGB SEVMİYORSAN
https://www.gaming.gen.tr/urun/5666...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
İŞ GÖREBİLECEK FİYAT PERFORMANS
https://www.gaming.gen.tr/urun/5664...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
İŞ GÖREBİLECEK FİYAT PERFORMANS VE SİSTEMİNE BEYAZ YAKIŞACAKSA
![]()
Thermalright Assassin King 120 SE Hava Soğutucu
Premium THERMALRIGHT TF-4 termal macun, kutudan çıktığı andaki en iyi performans için CPU soğutucuya dahildir.www.gaming.gen.tr
ŞART DEĞİL YUKARDAKİLERDE İŞ GÖRÜR AMA DAHA İYİSİNİ ABARTMADAN İSTİYORSAN
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Hocam bu kadar çıkamıyorum şuan en fazla 1200 civarına çıkabilirimşunu al ömürlük alet.![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
400 borç alın geri iade edersiniz .dHocam öncelikle önerileriniz için teşekkürler
Hocam öncelikle önerileriniz için teşekkürler sondaki soğutucuya gerek yok ilk 3 sıradakilerden hangisi en iyisidir rgb olup olmaması benim için önemli değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bu kadar çıkamıyorum şuan en fazla 1200 civarına çıkabilirim
400 veririm ama 800 alırım400 borç alın geri iade edersiniz .d
parolpara + iyzico ile beleşe bile gelebiliyor sanırım ona bi bakın.Hocam öncelikle önerileriniz için teşekkürler
Hocam öncelikle önerileriniz için teşekkürler sondaki soğutucuya gerek yok ilk 3 sıradakilerden hangisi en iyisidir rgb olup olmaması benim için önemli değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bu kadar çıkamıyorum şuan en fazla 1200 civarına çıkabilirim
Teşekkür ederim hocam düşünmeniz yeter400 veririm ama 800 alırım
5900X için kullanıyorum 140 Watt ile 60-64 Derece %100 fanları açtığımda.şunu al ömürlük alet.![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Hocam biliyorum çok uyguna geliyor ama bu hafta karta çok yüklendim dediğim bütçelerin üstüne çıkamıyorum farklı bir soğutucu aldım bir ay önce ondan pek memnun değilim o yüzden yeni soğutucu alacağım 1200 civarına çıkabiliyorum en fazla önerileriniz varsa çok sevinirimparolpara + iyzico ile beleşe bile gelebiliyor sanırım ona bi bakın.
hocam dediğim gibi kampanyaları kullanarak 1200 den bile ucuza denk getirebilirsin phantom spiriti 900/1000 tl indirim var.Hocam biliyorum çok uyguna geliyor ama bu hafta karta çok yüklendim dediğim bütçelerin üstüne çıkamıyorum farklı bir soğutucu aldım bir ay önce ondan pek memnun değilim o yüzden yeni soğutucu alacağım 1200 civarına çıkabiliyorum en fazla önerileriniz varsa çok sevinirim
Hocam çok güzel bir soğutucu ama en fazla 1200 civarına çıkabiliyorum5900X için kullanıyorum 140 Watt ile 60-64 Derece %100 fanları açtığımda.
Merhabalar i5-12400f işlemcim var iyzico ve parolaparanın kampanyası var gaming gen tr den soğutucu arıyorum bütçem 1200 yardımcı olursanız sevinirim