Ozan GÜNER
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 337
- Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk önce hangisi indirime girerseHepsi iyi, ben olsam 9700x secerdim

İlk önce hangisi indirime girerseHepsi iyi, ben olsam 9700x secerdim
Merhaba hocam ne aldınız?İlk önce hangisi indirime girerse![]()
Merhaba daha almadım ama 9700x e karar verdimMerhaba hocam ne aldınız?
Ben de 2k oynuyorum da 9800x3d aldım acaba abarttım mı onu düşünüyorum.Merhaba daha almadım ama 9700x e karar verdim
Bence okadar üst bir işlemciye gerek yok. R7 9700x ile senin işlemci arasında 7k TL var. Bide onu soğutmak için sıvı soğutucu almışsındır 5k da öyle farketse 12k ekstra masrafBen de 2k oynuyorum da 9800x3d aldım acaba abarttım mı onu düşünüyorum.
Psu ssd ve anakart aldım daha diğer parçaları almadım. Anakart da msi x670e gaming plus wifi. Yavaş yavaş topluyorum da Cpu ve gpu ikilisin de çok kararsız kaldım.Bence
Bence okadar üst bir işlemciye gerek yok. R7 9700x ile senin işlemci arasında 7k TL var. Bide onu soğutmak için sıvı soğutucu almışsındır 5k da öyle farketse 12k ekstra masraf
Psu ssd ve anakart aldım daha diğer parçaları almadım. Anakart da msi x670e gaming plus wifi. Yavaş yavaş topluyorum da Cpu ve gpu ikilisin de çok kararsız kaldım.
İşlemci düşürürsem 5080 gibi.Ekran Kartı ne düşünüyorsun
Hocam sizin toplamak istediğiniz sistemi atar mısınız?Ekran Kartı ne düşünüyorsun
Okadar para vermek istemem benİşlemci düşürürsem 5080 gibi.
Ben sadece 2k oyun için işlemci arıyorum render gibi hiç bir işim olmayacak ve gta 6 geldiğin de keyifle oynamak için iyi olanı seçmeye çalışıyorum.9700X en mantıklısı. 7800X3D sadece oyun için
9700X o zamanBen sadece 2k oyun için işlemci arıyorum render gibi hiç bir işim olmayacak ve gta 6 geldiğin de keyifle oynamak için iyi olanı seçmeye çalışıyorum.
Bu arada gta 6 çıkış tarihi 2026 Mayısa ertelenmiş.