❌İndirim Bitti! İ9-12900K 🔥4.919 TL

fotoğraflı yorumlarda 12400f olduğu görülüyor amaç ne bunu paylaşarak ?

e şimdi burda olan magic teknolojiye oldu en ucuzda gözüktükleri için onlara patladı olay uygulama yanlış katalog yaptığı için :D

hocam tamam profesyonel iş hayatı
olmaması gerek eyvallah
ama sizde artık şunu anlayın

bu toplum gerçekten bir yerlerde hata kusur bulsakta hemen yapışsak peşinde düştü

satıcı bu güne kadar devamlı fiyat oyunları yapan bir satıcı ise
veya müşteri mağdur eden bir satıcı ise
eyvalalh siz de yapışın

ama her nekadar olmaması gerektiğini savunsak ta
insanlık hali hata yapılabileceği de mi hiç umrunuzda değil

şurda posta katılan kişiden
bir kişi mesela
satıcıya mesaj attı mı
ürün listelemesi ve fiyatı ile ilgili bir sıkıntı var düzeltin mağdur olmayın diye
satıcının suçu yokki zaten diğer satıcılarda benzer fiyatta satıyor gösteriyor direkt uygulamanın katalog hatası

nerde?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aa hakkaten. onlarda da i5 var resimde ?
Linke girin aşşağıda diğer satıcılar var. 5k 6kya i9 yazıyor ordada. i5 zaten ama isimleri hepsi i9

satıcılar yapmıyor uygulamanın hatası satıcıda kendi farklı görüyor herhalde ondan dolayı soru gelince böyle cevap veriyorlar direkt uygulamaları şikayet etmek lazım
Satıcı ürünü 12900k olarak listelenmiş olarak görüyor olabilir ama fiyatı da mı görmüyor orası saçma geldi. Bu kadar soru bana gelse hayırdır der mobilden açıp ilana bakarım.

Satışa kapandı az önce dostlar.Sistemsel bir hata yüksek ihtimalle.

Satıcı ürünü 12900k olarak listelenmiş olarak görüyor olabilir ama fiyatı da mı görmüyor orası saçma geldi. Bu kadar soru bana gelse hayırdır der mobilden açıp ilana bakarım.
onların panelinde belki sadece hangi ürüne ne soru geldiği gözüküyordur fiyatı değil de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve magic az önce satışa kapattı zaten, diğer satıcılar duruyor sanırım magic kendi kapattı

Daha önce trendyol satıcı olarak 2k monitör almıştık eve 1080 geldi, o zaman hata bariz değildi ama bu ilanda yanlış olduğu çok belli.

Alcaktim disardaydik alamadık alan varsa bigli verisn

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,445
Üyeler
187,513
Son üye
missioncompleated
Geri