Turtle Beach Recon 200 alınır mı?

Meto155

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
604
Dostlar selamlar.Geçem gün indirimli fiyatla satılan 600 ve 700 gen 2 yi alamadım.Şimdi de baktım kablolu olarak Turtle Beach Recon 200 varmış.Kablolu olması benim için sıkıntı değil, ps5 de kullanmak için alıcam.Halihazırda elimde Razer Kraken X Lite var.Sizce Recon 200 almaya değer mi,şuan elimdekinden daha iyi midir?

Dostlar selamlar.Geçem gün indirimli fiyatla satılan 600 ve 700 gen 2 yi alamadım.Şimdi de baktım kablolu olarak Turtle Beach Recon 200 varmış.Kablolu olması benim için sıkıntı değil, ps5 de kullanmak için alıcam.Halihazırda elimde Razer Kraken X Lite var.Sizce Recon 200 almaya değer mi,şuan elimdekinden daha iyi midir?
Değer dostum ama eski kulaklık 70p al daha sonra çıktı recon 200den 70p de üzmez fiyat oda uygun

Memnunmhsun hocam ne almıştın

Memnunmhsun hocam ne almıştın
Recon 200 almıştım hocam fena değildi ama benim kafamı ağrıttı biraz ben de bir ihtiyacı olan arkadaşıma verdim.Şarjlı boost modunu açınca ses kalitesi güzeldi ama hem kablo hem şarj biraz zor olabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

700 gen 2 baya iyiydi ama yorumları forumda bir sürü konusu vardı ekstra driver ekolayzır vesaire baya iyi oluyordu.Fiyatı 800 den düşüpe recon 200 de alınabilir ama daha fazla verilmez bence

Geri