Öneri Hangi PSU Daha Mantıklı?

fhevix

80+
Reaksiyon skoru
130
Bütçe
1500
Merhabalar, bir süredir psu arıyordum. Bazı psuların indirime girdiğini görünce sormak istedim.

FSP Hyper 650w 2.el ve 1 yıl garantili pg ile birlikte 800 TL'ye denk geliyor. Bir sorunu yok banka indirimim var.

A550BN sıfır GamingGen // iyzico+parolapara ile birlikte ortalama 1000tlye geliyor.

A650BNL sıfır GamingGen // iyzico+parolapara ile birlikte ortalama 1000tlye geliyor.

şuan apu sistem kullanıyorum her türlü yetecek bunlar ama hem ileriye dönük hem de sessiz olmasını istiyorum.

Merhabalar, bir süredir psu arıyordum. Bazı psuların indirime girdiğini görünce sormak istedim.

FSP Hyper 650w 2.el ve 1 yıl garantili pg ile birlikte 800 TL'ye denk geliyor. Bir sorunu yok banka indirimim var.

A550BN sıfır GamingGen // iyzico+parolapara ile birlikte ortalama 1000tlye geliyor.

A650BNL sıfır GamingGen // iyzico+parolapara ile birlikte ortalama 1000tlye geliyor.

şuan apu sistem kullanıyorum her türlü yetecek bunlar ama hem ileriye dönük hem de sessiz olmasını istiyorum.
yanlış değilsem parolpara ve iyzico ile 1k cashback var

yanlış değilsem parolpara ve iyzico ile 1k cashback var
hocam benim bu dediklerimle de cashback ve parolapara var. enermaxın bu sürümü için kimse iyi veya kötü bir şey dememiş kumar oynamak istemiyorum

iyzico ve parolapara indirimlerini birleştirerek alabilirsin itopya gaming.gen.tr gibi yerlerden öneri olarak enermax maxpro3 serisi , msi AxxxBN serisi , highpower gold gibi psular bakabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam benim bu dediklerimle de cashback ve parolapara var. enermaxın bu sürümü için kimse iyi veya kötü bir şey dememiş kumar oynamak istemiyorum
enermax iyi maldır

benim gördüğüm kadarıyla bu çok öneriliyor

iyzico ve parolapara indirimlerini birleştirerek alabilirsin itopya gaming.gen.tr gibi yerlerden öneri olarak enermax maxpro3 serisi , msi AxxxBN serisi , highpower gold gibi psular bakabilirsin

enermax iyi maldır
Hocam bahsettiklerim zaten iyzico ve parolapara ile alınacak olanlar. A550BN ve A650BNL sürümleri var zaten yazdım. Ek olarak herkes fsp psuyu öneriyordu ve 1 yıl garantili olarak sarı site üzerinden buldum fiyatı da güzel geldi.

benim gördüğüm kadarıyla bu çok öneriliyor
Hee valla ben hiç görmedim 1 hafta önce alacaktım baya araştırdım. Bazı kişiler sorun oldugunu falan belirtince vazgeçmiştim

msi mantıklı ancak iyi araştır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,589
Üyeler
186,911
Son üye
ardacobain
Geri