Bilgisayarcıya bilgisayarımı temizlettim

YasinMKC

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,228
Merhaba bugün 1 yıl önce almış olduğum asus tuf gaming laptopumun sıcaklıkları artmasıyla birlikte yaz sezonuda geliyor hazırda termal macunu yeniletip iç temizliğini yaptırdım sistem şuanda çalışıyor bir sıkıntı yok her şey yerinde sizce bundan sonrada bir sıkıntı olur mu açılmama gibi

olmaz niye olsun ki

Aradım asus servisini, toz ve bakıma biz bakmıyoruz dediler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne bileyim sabah bi kalkarım laptop çalışmaz felan bir tık paranoyak biriyim
düzenli hwmonitöre bakarsın dostum haftada bir öyle bir problem olmaz en fazla bir yere taşırken zaman geçince kablo temazsızlık yapar açılmaz o tarz şeyler başına gelir iyi bakıyorsan pc ne paranoyak olma olmayan şeyler başına getirtirsin :d

düzenli hwmonitöre bakarsın dostum haftada bir öyle bir problem olmaz en fazla bir yere taşırken zaman geçince kablo temazsızlık yapar açılmaz o tarz şeyler başına gelir iyi bakıyorsan pc ne paranoyak olma olmayan şeyler başına getirtirsin :d
doğru söylüyosun, sıcaklıklar düştü ekran kartı 60-70 leri görüyodu cs de şuan 43 derece rahatladı laptop

PC’yi ilk dizdiğimde bende öyleydim 😬🤭

Sıkıntı olursa konu açarsın?

sorun olmaz bıraz fazla dusunuyorsun sadecce :D

Dizüstü bilgisayarlar kasaya hava tutar gibi temizlenmediği için belirli aralıklarla bu şekilde bakım yaptırmak gerekiyor zaten. Yaptırmazsan bir şey olur.

Dizüstü bilgisayarlar kasaya hava tutar gibi temizlenmediği için belirli aralıklarla bu şekilde bakım yaptırmak gerekiyor zaten. Yaptırmazsan bir şey olur.
Aynen öyle, mesela masaüstü termal macun 2 yıl dayanabilir ama laptopta yılda bir gerekiyor çok toz çeken makinalar, çok ısınıyordu bakım zamanı gelmişti hazır yazda geldi.

Aynen öyle, mesela masaüstü termal macun 2 yıl dayanabilir ama laptopta yılda bir gerekiyor çok toz çeken makinalar, çok ısınıyordu bakım zamanı gelmişti hazır yazda geldi.
Dizüstülerin ne hale geldiği konusunda ibretlik içerikleri olan bir arkadaş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,999
Üyeler
186,423
Son üye
UnsatisfiedEmir
Geri