Bilgisayarcıya bilgisayarımı temizlettim

Normal hocam genelde soğutma sistemlerini ekran kartı ısınmasın diye tasarladıkları için. Fan değerleri de genelde işlemcide daha düşük olur otomatik değerlerde. Laptopları temizlemek hep iyidir ben arada canım sıkılır açar temizler kapatırım. Farklı bir test programında dene bakalım bazen sadece markanın uygulamaları gösteriyor sıcaklığı. + 4050 o kadar grafik performansı olmadığı için ısınmaz zaten. Muhtemelen 3 bakır boru vardır senin bilgisayarda.
İşlemci sonuçları:

1746544611249.webp

1746544642185.webp

Merhaba bugün 1 yıl önce almış olduğum asus tuf gaming laptopumun sıcaklıkları artmasıyla birlikte yaz sezonuda geliyor hazırda termal macunu yeniletip iç temizliğini yaptırdım sistem şuanda çalışıyor bir sıkıntı yok her şey yerinde sizce bundan sonrada bir sıkıntı olur mu açılmama gibi
Asus bu konuda ne diyor bilmiyorum. Bende acer var mesela ben acamiyorum arka kapagini garanti bozuluyor yoksa.

Asus bu konuda ne diyor bilmiyorum. Bende acer var mesela ben acamiyorum arka kapagini garanti bozuluyor yoksa.
Ben RAM SSD yükselttim, soğutma bloğunun üzerinde kırmızı uyarı levhası vardı garantim bozuldu belkide bilmiyorum ama cihazımın bir sıkıntısı yok zaten, ondan rahatça ram ssd yükseltmesi yapıp içini temizledim garanti çok umrumda değil açıkçası cihazımda üretim kaynaklı bir problem olmadığı için ( cihazı 1 sene önce aldım. )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel değerler hocam. Daha nolsun millet intel işlemcili laptoplarda mangal yapıyo 😂
Banada güzel geldi, termal macun temizlemeden önce 95 dereceleri görüyordum şuan max 83 gördüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,172,928
Üyeler
186,264
Son üye
radiuxs
Geri