Sagopa Kajmer
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 300
Dostlar bu yaz bilgisayarı satıp laptop alıcam üstüne bide bugün GTA 6 'yı görünce PS 5 Pro almak istiyorum ama PS 6 çıkar mı yoksa PS 5 Pro alınır mı
Dostlar bu yaz bilgisayarı satıp laptop alıcam üstüne bide bugün GTA 6 'yı görünce PS 5 Pro almak istiyorum ama PS 6 çıkar mı yoksa PS 5 Pro alınır mı
Alabilirsiniz hocam yd veya ithalatçı garantili.Ps6 en erken 2027 de çıkacak.Dostlar bu yaz bilgisayarı satıp laptop alıcam üstüne bide bugün GTA 6 'yı görünce PS 5 Pro almak istiyorum ama PS 6 çıkar mı yoksa PS 5 Pro alınır mı
Kanada da bi abim var ordan gelirse 26k civarına geliyo. 50k falan vermem zatenElli milyar tele verilmez hocam bence.![]()
Essential paket alıp 1 sene ordaki oyunlardan oynarım. Zaten güzel oyunlar çok az çıkıyo özellikle GTA 6 için alıyorum zatenithalatçı garantili olanları 36 civarına geliyor. ben almıştım ps5 pro ama kütüphanesi pahalı biraz ondan geri sattım
Valla çok büyük hevesle bilgisayar aldım. Ne oynayacak zaman ne de arkadaş kaldı. Akşam gelince 1-2 saat kafa dağıtmalık için istiyorum. Bilgisayarıda satıp onun yerine bi laptop çekicem onda da maksimum cs ve FM oynarımoyun katalogu extra ve deluxe açılıyor benim bildiğim. ben ordaki oyunların güzellerini oynamıştım dostum birazda ondan ama oynamadıysan haklısın güzel oyunlar var
Zannetmiyorum daha erteleneceğini zaten 1 sene ertelendi, biraz daha ertelenirse hype kaçarGTA 6 nın çıkması 2027 yi bulur.