Yazın PlayStation 5 Pro alınır mı

Sagopa Kajmer

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
300
Dostlar bu yaz bilgisayarı satıp laptop alıcam üstüne bide bugün GTA 6 'yı görünce PS 5 Pro almak istiyorum ama PS 6 çıkar mı yoksa PS 5 Pro alınır mı

düz ps5 al geç fazla para verme temiz yd çöz 16-17 ye bak keyfine aktif olarak oynamıcaksın zaten çalışan okul okuyan bir insansan max günde 1.2 saat belki 3.4 güne bir oynucan gereksiz para harcaması yapma tavsiyemdir

Dostlar bu yaz bilgisayarı satıp laptop alıcam üstüne bide bugün GTA 6 'yı görünce PS 5 Pro almak istiyorum ama PS 6 çıkar mı yoksa PS 5 Pro alınır mı

PS6 en erken 2028'de özel oyunsuz ve geriye uyumlu olarak çıkar.

ithalatçı garantili olanları 36 civarına geliyor. ben almıştım ps5 pro ama kütüphanesi pahalı biraz ondan geri sattım

ithalatçı garantili olanları 36 civarına geliyor. ben almıştım ps5 pro ama kütüphanesi pahalı biraz ondan geri sattım
Essential paket alıp 1 sene ordaki oyunlardan oynarım. Zaten güzel oyunlar çok az çıkıyo özellikle GTA 6 için alıyorum zaten

oyun katalogu extra ve deluxe açılıyor benim bildiğim. ben ordaki oyunların güzellerini oynamıştım dostum birazda ondan ama oynamadıysan haklısın güzel oyunlar var

oyun katalogu extra ve deluxe açılıyor benim bildiğim. ben ordaki oyunların güzellerini oynamıştım dostum birazda ondan ama oynamadıysan haklısın güzel oyunlar var
Valla çok büyük hevesle bilgisayar aldım. Ne oynayacak zaman ne de arkadaş kaldı. Akşam gelince 1-2 saat kafa dağıtmalık için istiyorum. Bilgisayarıda satıp onun yerine bi laptop çekicem onda da maksimum cs ve FM oynarım

Geri