50K Amiral Telefon Önerisi

ErdmTrz

80+
Reaksiyon skoru
64
Arkadaşlar herkese iyi forumlar,

Hali hazırda elimde Yurt dışı Honor Magic 6 Pro var. Bu telefonu yaklaşık 9 aydır kullanıyorum. İnanılmaz şekilde memnunum. 1. Hattın süresinin bitmesine 10 gün kaldı. Elimde ki telefonun değerini kaybetmeden satıp yeni Sıfır Türkiye Cihazı almak istiyorum. Lütfen önerilerde bulunabilir misiniz?

Arkadaşlar herkese iyi forumlar,

Hali hazırda elimde Yurt dışı Honor Magic 6 Pro var. Bu telefonu yaklaşık 9 aydır kullanıyorum. İnanılmaz şekilde memnunum. 1. Hattın süresinin bitmesine 10 gün kaldı. Elimde ki telefonun değerini kaybetmeden satıp yeni Sıfır Türkiye Cihazı almak istiyorum. Lütfen önerilerde bulunabilir misiniz?
çok memnunsanız bence bir üstüne geçin en mantıklısı olur

Hocam o fiyattaki tek amiral gemisini magic 7 pro zaten

Samsung S25+

Honor Magic 7 Pro değer diğer telefonlar gerek fiyatı gerek eksikliğiyle geride kalıyor honorun sadece tasarımı değişmesi gerekiyor birazcık bence GT Pro'da düzeltmişler gibi ama Magic 7 Pro'ya göre eksi özellikleri var gibi

Üstadım Honor Magic 7 Pro ile aynı fiyat hatta daha pahalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Honor Magic 7 Pro değer diğer telefonlar gerek fiyatı gerek eksikliğiyle geride kalıyor honorun sadece tasarımı değişmesi gerekiyor birazcık bence GT Pro'da düzeltmişler gibi ama Magic 7 Pro'ya göre eksi özellikleri var gibi
Üstadım dün Honor Magic 7 Pro ekstra indirime girdi. 51 bin liraya aldım. Cevap veren herkese çok teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,466
Üyeler
185,735
Son üye
muhammedygdrn
Geri