Samsung G6 oled 2k 240hz 18.059 TL

Hocam bana göre 4k ips yerine net 2k oled tercih ederim. Aradaki çözünürlük farkını oled kalitesi kapatıyor. Ofis tipi işler uzun süreli tarayıcıda işlemler yapıyorsanız ips tercih edin yazı kalitesi daha iyi yada ben daha detaylı ayar yapmadığım için öyle. İPS 1MS ile oled 0,03 MS arasındaki tepkime farkı ise işin başka bir boyutu. Hatta youtube da 4k ips 2k oled karşılaştırmalarına bakarsanız fikir olur size.
Bende yazi kalitesini merak ediyordum hocam. IPS kadar iyi degil sanirim degil mi?

Samsung'un telefonlarında kullandığı AMOLED ekranlarda yanma sorunu çok yaygın. Samsung tarafında Note 5 ve Note 9 eskitmiş biri olarak konuşuyorum. OLED monitörde de böyle bir sorun olabileceğini belirttim. Aynı monitörün alımını önceki indirimde ben de yaptım. Yanma sorunu gözümü korkuttuğu için ve İncehesap'la olan sorunumun ne durumda devam edeceğini bilmediğimden iki monitöre de ihtiyacım olmadığından iade etmek durumunda kaldım.

milattan kalma telefonlar hocam naptınız o telefonlar çıktığında pandemi çıkmasına yıllar vardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet bi tık daha iyi IPS o konuda.
hocam ben g9 oled almayı düşünüyorum ama oyun oynamaktan çok yazı okuyorum bilgisayarda. yazılar o kadar kötü mü gözüküyor?

Lisede oluyomu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide sadece bu modeli

Soldaki Dell Ips 280 Hz Sağdaki konudaki monitör. Siyah farkı muazzam (ikisi aynı resmi koysaydım ama fark ediyor siyahları mcnbx)

WhatsApp Görsel 2025-05-08 saat 19.42.16_98bc3033.webp

Başlığı değiştir ögrenci için de baari milleti iştahlandırma

Ben 360'ı bekliyorum bir iki defa stoklara girdiğini gördüm yetişemedim

An itibariyle 360hz ve 240hz stoğu var ben çektim bir tane 240hz oled sonunda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,185
Üyeler
185,234
Son üye