💻🔥 PC HOCASI Sistem ! Ryzen 7500F ve RTX 5060Ti 16GB İndirimli Sistem 🔥💻

alınır mı?

• alınır

Oylar: 47 53.4%
  • alınmaz

Oylar: 41 46.6%

• Oy kullanan toplam üye
    88
Arkadaşlar ben bu sistemin benzerini yazın ilk ayı alacağım şuan durumum el vermiyor fakat sistemi kacirdigima baya üzüldüm açıkçası bu sistemin benzeri tekrar çıkarmı acaba bu fiyatlara

Arkadaşlar ben bu sistemin benzerini yazın ilk ayı alacağım şuan durumum el vermiyor fakat sistemi kacirdigima baya üzüldüm açıkçası bu sistemin benzeri tekrar çıkarmı acaba bu fiyatlara
O kadar da uygun değil hocam fiyat üzülmeyin.Genellikle her ay geliyor bu tarz sistemler.Yazın daha da artar zaten.

Dostum o tamamen firmaların insiyatifinde. Eğer firmalar bütçe ayırırsa yapılır.

İnşallah hocam baya heves ettim inşallah üzülmem

O itopyanın yeni mağaza açılışına özel 3-5 stok falandı hocam
Vatan Bilgisayar i5 12400F RTX 4060 sistemi Kasım ayında 16.499 TL'e satmıştı. 111 stok vardı sonradan ekstra stokta eklendi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hazır sistemleri boykot edip kendimiz sistem toplamalıyız bir süre. Geçen sene satışlar çok düştü diye Vatan Bilgisayar vb. F/P sistemler çıkarmak zorunda kalmıştı.

Bu sistem için bazı arkadaşlar şey diyor: Sadece ekran kartı 22 bin TL güzel sistem. Zaten RTX 5060 Ti sistem toplamaya değecek bir ekran kartı değil şuanki fiyatıyla. Daha çok düşmesi lazım. RTX 5070 şu anda 26.499 TL'e neredeyse lansman fiyatına geriledi gayette olabilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
beyler alırım bi hayırlı olsununuzu

1746640266268.webp

Geri