Çözüldü✓ Parça Uyumu ve Alternatifler

yazdıklarını çok okumadım ama parçalardan önerdiğim şeyler h6 ya vereceğin parayla anakartı yükselteiblirsin msı pro b650mp yapabilirsin anakartı

Anakart ellemeye gerek yok o kasada dual ekran kartları için yeterli 305mm gpu desteği var

60 bine nasıl bi sistem çıkar tam bilmiyorum ama 7500F + 5070ten fazlası çıkması lazım. Eğer kullanırsan AMD 9070 XT çok önerilen bir model ona göre sistem önerisi yapabilirler arkadaşlar. İstersen konu başlığını 60.0000 TL sistem önerisi olarak değiştirip konuyu üste alabilirsin veya yeni bir konu açabilirsin daha fazla etkileşim olur.

60 bine nasıl bi sistem çıkar tam bilmiyorum ama 7500F + 5070ten fazlası çıkması lazım. Eğer kullanırsan AMD 9070 XT çok önerilen bir model ona göre sistem önerisi yapabilirler arkadaşlar. İstersen konu başlığını 60.0000 TL sistem önerisi olarak değiştirip konuyu üste alabilirsin veya yeni bir konu açabilirsin daha fazla etkileşim olur.
Sagolun bide onu yapayim genel anlamda onerilen herseyi kiyasladigim icin bu sisteme en iyi ne gider diye merak ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

850 psuya yönelip 9070xt yap kartı
9070XTlerden hangisini onerirsiniz? Benim bildigim sadece Sapphire ve Steel Legend var suan alinabilcek olanlardan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,705
Üyeler
188,150
Son üye
syntysadd
Geri