waffleseverim
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
Sürekli siyah ekran hatası alıyordum bende sorunu önce ekran kartında aradım sizce normal mi ?
İç sıcaklık fazla gibiSürekli siyah ekran hatası alıyordum bende sorunu önce ekran kartında aradım sizce normal mi ? Alıntıyı görüntüle
Çözümü nedirİç sıcaklık fazla gibi
fanlarda ne kadar pislik var , occt testi yaptın mı kartta hata varsa anlarızÇözümü nedir
Ekran kartı bakımının yapılması lazım. Termal macununu yenileÇözümü nedir
1 yıldır yapmadımEn son ne zaman bakım yaptın
yaparsan garanti gider elleme1 yıldır yapmadım
Baya pislik vardi işlemci testi ve ekran kartı testi yaptım herhangi bir hata almadım 1 saat boyunca .sonra farkettim ki işlemci sogutucunun cpu fan kısmını ben başka yere takmışım onu düzeltince siyah ekran sorunu gittifanlarda ne kadar pislik var , occt testi yaptın mı kartta hata varsa anlarız
o kart ısınan bir model zaten bildiğim kadarıylaSürekli siyah ekran hatası alıyordum bende sorunu önce ekran kartında aradım sizce normal mi ? Alıntıyı görüntüle
Garantiye mi vermem lazım pekiyaparsan garanti gider elleme
75 dereceyi geçmiyor teslerdeo kart ısınan bir model zaten bildiğim kadarıyla
yo gerek yok model ısınıyor zaten 3 fanlı alsaydınız keşke bu modeli alacaktınız daGarantiye mi vermem lazım peki
birde testi 2k da açmışsın zaten direkt run demen lazım 1080 alıpSürekli siyah ekran hatası alıyordum bende sorunu önce ekran kartında aradım sizce normal mi ? Alıntıyı görüntüle
çip normal vramler gayet serin sadece ortam sıcaklığı biraz yüksek duruyor kasa hava akışı nasıl zaten siyah ekran hatasınıda çözmüşsün sorun olmazSürekli siyah ekran hatası alıyordum bende sorunu önce ekran kartında aradım sizce normal mi ? Alıntıyı görüntüle