CrancyLynx
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 358
bugun bi valoda çöktü rdr girdim ondada çöktü
valla değişik sorunlar yaşadım ben bugun. valo girdim mouse kendi kendine titriyo gel git yapıyo fps düştü sonra dondu çöktü rdr giriyorum bişi tıklıyorum donuyo alt tab atınca çöküyor.. ddu ile silip 25.4.1 yukleyeyim o normaldi heraldeben şuanlık sorun yaşamadım (6600)
6700 var hocam valla aldığımdan beri maşallahı var bir kez hata almadım önceki sürüme dönbugun bi valoda çöktü rdr girdim ondada çöktü
Alıntıyı görüntüle
bendede bi sıkıntı yoktu çok şükür de bu surumde başladı6700 var hocam valla aldığımdan beri maşallahı var bir kez hata almadım önceki sürüme dön
25.3.1bendede bi sıkıntı yoktu çok şükür de bu surumde başladı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hangisini yüklememi önerirsiniz whql mi optional mi atim önceki sürümü hatırlamıyorum
Alıntıyı görüntüle
önerilen driverler harici kullanmayın gözünüzü seveyim 25.3.1 şu an stabil hocam onu kur.bugun bi valoda çöktü rdr girdim ondada çöktü
Alıntıyı görüntüle
otomatik kurmuş hocam maalesef eski sürüme döndüm testlerimi yapacagım şimdiönerilen driverler harici kullanmayın gözünüzü seveyim 25.3.1 şu an stabil hocam onu kur.
hadi bakalım hocam amd driver üzerinden güncelleme gelmediği sürece güncelleme yapma sitede gelenlerin çoğu beta oluyor test aşamasında o yüzden çökme donma gibi sorunlar çok normal ,düzelecek yüksek ihtimal 25.3.1 deotomatik kurmuş hocam maalesef eski sürüme döndüm testlerimi yapacagım şimdi
bir ayrıntı gördüm 25.5.1 WHQL aslında stabil olması gerek çözerler umarım.hadi bakalım hocam amd driver üzerinden güncelleme gelmediği sürece güncelleme yapma sitede gelenlerin çoğu beta oluyor test aşamasında o yüzden çökme donma gibi sorunlar çok normal ,düzelecek yüksek ihtimal 25.3.1 de![]()
bilmiyorum hocam vallahi uygulamaya gelen güncelleme direk birde whql yoksa kurmazdım. döndüm eski sürüme bir kere daha çöktü. 30 dk oyun oynadım bi sıkıntı yok suanlık bakalımhadi bakalım hocam amd driver üzerinden güncelleme gelmediği sürece güncelleme yapma sitede gelenlerin çoğu beta oluyor test aşamasında o yüzden çökme donma gibi sorunlar çok normal ,düzelecek yüksek ihtimal 25.3.1 de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir ayrıntı gördüm 25.5.1 WHQL aslında stabil olması gerek çözerler umarım.
iyi iyi bende geçmiyorum o zaman o sürümebilmiyorum hocam vallahi uygulamaya gelen güncelleme direk birde whql yoksa kurmazdım. döndüm eski sürüme bir kere daha çöktü. 30 dk oyun oynadım bi sıkıntı yok suanlık bakalım