Seçtiğim çevre birim ve sistem parçaları nasıllar?

hocam bu kasada hava direk ekran kartına vuruyor fakat kasanın fanları biraz sesli çalışıyor konumda fotoğrafı vardı kasanın bakabilirsiniz
Tuf gt502 horizon ve tuf120 fanlarından alacağım bütün yuvalarını dolduracağım güzel görünüyor böyle yapınca

Hocam tuf sistem dizmek istiyorum ileride ya o yüzden tuf fan almam biraz mantıklı galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve askerlik olma ihtimalide var bir anda konu bedelliye dönebilir o yüzden buradan arttıracağım 5-6 k bile kar olur bana
evet o zaman tuf kasa ve fan mantıklı fakat pahalı işte :)

Reis kartın beyaz ramide beyaz alıcaksın beyaz sistem mi diziceksin

Orası öyle hocam de ne ucuz ki paramızın karşılığını alıyorsak sorgulamamak lazım
haklısınız hocam kararınız asustan yana o zaman bana şimdiden hayırlı olsun demek düşer biraz baktım çoğu arkadaş am5 geçebilirsin o fiyata demiş fakat eğer çevre birimleri sorunluysa ki sizde sorunlu am5 in bir matığı yok zaten 2 seneye yeni soket çıkıcak oraya yatırım yaparsınız

Reis kartın beyaz ramide beyaz alıcaksın beyaz sistem mi diziceksin
Evet öyle düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

haklısınız hocam kararınız asustan yana o zaman bana şimdiden hayırlı olsun demek düşer biraz baktım çoğu arkadaş am5 geçebilirsin o fiyata demiş fakat eğer çevre birimleri sorunluysa ki sizde sorunlu am5 in bir matığı yok zaten 2 seneye yeni soket çıkıcak oraya yatırım yaparsınız
Hocam çoğu zaman am5 e yakın performans alıyorum zaten bazende geçiyorum am6 ve yeni nesil gpulardan almak istiyorum saf kas gücü olarak bir artış istiyorum

Reis sana şöyle diyeyim kasayı senin dediğin gibi gt502 güzel olur ekran kartın için fln rami kendi attığın şekilde alırsın

Koltuk için sana exveganın andromeda modelini öneririm bayramlarda fln indirim ve bazı opsiyonlar ücretsiz oluyor

Attığın wraith V87 klavyenin diana rengini almanı ve kulaklık için biraz daha bütçe arttırıp steelseries arctis 7+ beyaz almanı öneririm çünki cloudda ayar fln yapman gerekicek ztn estetiğe önem verdiğin için steelseriesı daha çok beğenirsin sade olduğu için

Fanlar hakkında pek bilgim yok kendin karar verirsin

Bence estetik bir kasada sıvı soğutma daha estetik durur şahsen

Thermalright Frozen Prism 240​

Almanı öneririm bu dokunuşları yapınca bence mükemmel olacak sistemin yani koltuğun bile beyazı var
Mousepad önerimde var klassegear houyon un topography modelini alabilirsin

Reis sana şöyle diyeyim kasayı senin dediğin gibi gt502 güzel olur ekran kartın için fln rami kendi attığın şekilde alırsın

Koltuk için sana exveganın andromeda modelini öneririm bayramlarda fln indirim ve bazı opsiyonlar ücretsiz oluyor

Attığın wraith V87 klavyenin diana rengini almanı ve kulaklık için biraz daha bütçe arttırıp steelseries arctis 7+ beyaz almanı öneririm çünki cloudda ayar fln yapman gerekicek ztn estetiğe önem verdiğin için steelseriesı daha çok beğenirsin sade olduğu için

Fanlar hakkında pek bilgim yok kendin karar verirsin

Bence estetik bir kasada sıvı soğutma daha estetik durur şahsen

Thermalright Frozen Prism 240​

Almanı öneririm bu dokunuşları yapınca bence mükemmel olacak sistemin yani koltuğun bile beyazı var
Mousepad önerimde var klassegear houyon un topography modelini alabilirsin
Hocam sıvı soğutma istemiyorum çünkü oyun dışında bir şey yapmıyorum şuan beyaz dijital hava soğutma yeter gibi geliyor diğer önerileriniz içinde hyper3 için en iyi kablosuz kulaklık diyorlar ben vgn pro87 yide biraz iç yapısı yüzünden tercih etmek istiyorum

Hocam sıvı soğutma istemiyorum çünkü oyun dışında bir şey yapmıyorum şuan beyaz dijital hava soğutma yeter gibi geliyor diğer önerileriniz içinde hyper3 için en iyi kablosuz kulaklık diyorlar ben vgn pro87 yide biraz iç yapısı yüzünden tercih etmek istiyorum
Reis o zaman o attığın dijital hava soğutmada çok güzel hyper 3 sana biraz farklı gelebilir çünki illa ayar çekmen gerekicek ben hem sistemine uysun diye hemde rahat ve sade olduğu için arctic 7+ önerdim vgn 87 proda gayet güzel bence moru yerine beyazını tercih etmen daha iyi olur

Reis o zaman o attığın dijital hava soğutmada çok güzel hyper 3 sana biraz farklı gelebilir çünki illa ayar çekmen gerekicek ben hem sistemine uysun diye hemde rahat ve sade olduğu için arctic 7+ önerdim vgn 87 proda gayet güzel bence moru yerine beyazını tercih etmen daha iyi olur
moru biraz daha premium hissettiriyor hocam ama koltuk konusunda öneriniz varsa alabilirim kaliteli ve yazın terletmediği sürece herhangi bir koltuktan yana sıkıntım olmuyacaktıe

moru biraz daha premium hissettiriyor hocam ama koltuk konusunda öneriniz varsa alabilirim kaliteli ve yazın terletmediği sürece herhangi bir koltuktan yana sıkıntım olmuyacaktıe
Reis senin boyutlarını bilmiyorum ama exvega andromeda biraz bütçeni aşabilir ama baya rahat bi koltuk renk seçeneği çok bayramlarda ve özel günlerde ücretsiz opsiyon veriyor veya indirim oluyor mesela anneler gününe özel ücretsiz bel desteği veriyo ona bakabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,312
Üyeler
184,768
Son üye
Karol
Geri