Virüs bulaştırdım ne yapmalıyım

Deep

80+
Reaksiyon skoru
77
Topaz Video Ai indireyim dedim GTA 5 ücretsiz misali bişey yaptım baya ortalık karıştı Görev yöneticisinde 10 20 tane bilmediğim uygulama var ekran gidip geldi falan 😬

Zaten pc'de önemli bir şey yok format attım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeterli olurmu acaba

Yeterli olurmu acaba
malwarebytes ile tam tarama yap bir şey çıkarsa kendi halleder onun dışında güvenmediğiniz sitelere girmeyin hatta tavsiyem ücretli antivirüs alın kafanız rahat olsun.

format attın bitti ama daha dikaktli ol her göreni indirme sana defender yetmiyor başka antivirüs kullan

Yeterli olurmu acaba
Reis KasperSKY veya MalwareBytes antivirüslerinden herhangi birisiyle tam tarama yap trojan bile olsa hemen siliyolar.

malwarebytes ile tam tarama yap bir şey çıkarsa kendi halleder onun dışında güvenmediğiniz sitelere girmeyin hatta tavsiyem ücretli antivirüs alın kafanız rahat olsun.
Formattan sora tarattırayım

format attın bitti ama daha dikaktli ol her göreni indirme sana defender yetmiyor başka antivirüs kullan
Flash belleğe bulaştırma ihtimali varmı acaba bellek takılıydı

Formattan sora tarattırayım

Flash belleğe bulaştırma ihtimali varmı acaba bellek takılıydı
Evet hocam zaten format çoğu zaman sorunu çözüyor siz temiz bir başlangıç için alın yükleyin taramanızı da yapın ayrıca dediğim gibi Kaspersky veya malwarebytes ücretli sürümünü de alırsanız tadından yenmez.

BU

bunlar ücretli mi hocam
Hocam Kaspersky abonelikleri uygundur 1 yıllık oluyor 200-300 arası değişiyor çok yüksek miktarlar değil paralı sürümleri de.

• Beğen
Reaksiyonlar: Deep
BU

bunlar ücretli mi hocam
KasperSKY 30 günlük denemesi var ancak bir de kaspersky security cloud free var bu kasperskyın tamamen ücretsiz bir düşük versiyonu ancak emin ol kaspersky ile arasında nerddeyse hiçbir fark yoktur (tahmini olarak söylüyorum kullanmadıım için)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,002
Üyeler
185,013
Son üye
shooterqw
Geri