6 saat furmark testi normal mi ?

Reaksiyon skoru
30
6 saat boyunca açık kaldı donma kasma hiç bir şey olmadı ısınsa bile sorun çıkarması iyiye işaret değil mi
Screenshot_20250510_080744_Gallery.webp

Ne garazınız var 6 saat bir şeyi abartmayı pek seviyoruz:) sıkıntı yok daha napsın kart:) o değil, sağlam karta bile zarar verebilir bu durum,

Hocam kart kaç yıllık?

Hocam kart kaç yıllık?
6 saat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam kart kaç yıllık?
1 yıllık

Ne garazınız var 6 saat bir şeyi abartmayı pek seviyoruz:) sıkıntı yok daha napsın kart:) o değil, sağlam karta bile zarar verebilir bu durum,
Siyah ekran hatası alıyorum o yüzden

Siyah ekran hatası alıyorsan 5 veya 10dk occt testi yapabilirsin ben furmarkı genelde sıcaklık ölçmek için kullanıyorum occt ise hatayı anlamak için normalde furmark da 10dk olması gerekiyor internette 24 saat yapın diyen bile var kanmayın , esenlikler dilerim

Siyah ekran hatası alıyorsan 5 veya 10dk occt testi yapabilirsin ben furmarkı genelde sıcaklık ölçmek için kullanıyorum occt ise hatayı anlamak için normalde furmark da 10dk olması gerekiyor internette 24 saat yapın diyen bile var kanmayın , esenlikler dilerim
Ne 10 dksı ben 5 dk yapınca korkuyorum adam 6 saat yapmış

6 saat boyunca böyleyse bişey yok ama yapmasaydın iyidi

6 saat az olmuş gibi

İşlemci testi de yaptım 2 saat %100 yüke soktum ama kapanma vs olmadı

6 saat boyunca böyleyse bişey yok ama yapmasaydın iyidi
Bilgisayarcı tanıdığım soyledi bir şey olmaz diye ama benim olayım siyah ekran hatasını bulmak işlemciyide %100 yüke soktum 2 saat hiç bir sorun çıkmadı. Ama ben islemci Soğutucu kablosunu cpu olan kısma takmamişim yanlış yere taktim fanlar en yüksek dereceye çıkıyor ama 5 dk sonra yavaşlıyor acaba diyorum fanlar devreye girdi diye mi artık siyah ekran hatası almıyorum

İşlemci testi de yaptım 2 saat %100 yüke soktum ama kapanma vs olmadı

Bilgisayarcı tanıdığım soyledi bir şey olmaz diye ama benim olayım siyah ekran hatasını bulmak işlemciyide %100 yüke soktum 2 saat hiç bir sorun çıkmadı. Ama ben islemci Soğutucu kablosunu cpu olan kısma takmamişim yanlış yere taktim fanlar en yüksek dereceye çıkıyor ama 5 dk sonra yavaşlıyor acaba diyorum fanlar devreye girdi diye mi artık siyah ekran hatası almıyorum
6 saat sokmaya ne gerek var cpu da sanırım 2 saat sokmusun dostum sakin ol 5 en fazla 10 dk yeter testler abartmaya gerek yok atom parçalamayacak sistemin 😂😂😂

6 saat sokmaya ne gerek var cpu da sanırım 2 saat sokmusun dostum sakin ol 5 en fazla 10 dk yeter testler abartmaya gerek yok atom parçalamayacak sistemin 😂😂😂
Kardeşim ne yaparsam yapayım siyah ekran hatasini çözemiyorum bazen 2 saatte bir bazen 2 ayda bir hata veriyor şuan işlemci cpu Soğutucu kablosunu yanlış yere takmışım onu düzelttim yine olursa artık servise yollayacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,643
Üyeler
186,921
Son üye
BABUŞ1
Geri