tamer oyunda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,658
Merhabalar cs:go’da viewmodel ayarları kullanıyorum ama oyunu kapatıp açtığımda ayarlar gidiyor. Sürekli kalması için ne yapmalıyım?
Windows hızlı başlatma seçeneği?Bu tür sorunlar genellikle Windows Hızlı Başlatma seçeneği yüzünden oluyor. kapatıp tekrar dener misiniz.
Viewmodel prespot kaç diyor viewmodel yazdığında konsola en alttaMerhabalar cs:go’da viewmodel ayarları kullanıyorum ama oyunu kapatıp açtığımda ayarlar gidiyor. Sürekli kalması için ne yapmalıyım?
1Viewmodel prespot kaç diyor viewmodel yazdığında konsola en altta
Onu 0 yap istediğin viewmodel kodunu gir
0 yaptırtmıyor kiOnu 0 yap istediğin kodu gir
0 bi viewmodel değil zaten , 1 yaptığında artık onu her oyun kaydedicek başka bi viewmodel kodu yazdığında da değişmeyecek yani 0 yazıp istediğin kendi viewmodel kodlarını gir0 yaptırtmıyor ki
Teşekkür ederim profesyonel oyuncularda da 0 yazıyor ama yaptırtmıyordu bana anladım nedenini.0 bi viewmodel değil zaten , 1 yaptığında artık onu her oyun kaydedicek başka bi viewmodel kodu yazdığında da değişmeyecek yani 0 yazıp istediğin kendi viewmodel kodlarını gir
Rica ederim umarım yardımcı olmuşumdur.Teşekkür ederim profesyonel oyuncularda da 0 yazıyor ama yaptırtmıyordu bana anladım nedenini.