Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle 1000/900 TL Cashback!

Eski kona sanırım büyük tufaya düştük itopyadan alışveriş yaptım 2.200 TL paralopara chack geldi.
ama iyzico sadece %10 chack verdi. biri acilen yardımcı. olsun gelmeyecek mi iyzico ilk alışveriş iadesi.
iyzico 500 TL ilk alışveriş chack gelmedi. ne olacak iptal mi edeyim alışverişi.
İtopya hiç dahil olmadı bu ay 500 gelmeyecek

Hayır ilk siparişini yaptın artık iade etsende nafile
böyle bu durumda itopyanın iyzico altyapısından. çıkalırması. lazım kural açık belirtilmiş. iyzico ödeme kabul eden ve ilk alışveriş kapsıyor.
arkadaşlar bddk şikayet edin. aide alışveriş yapan herkese verilmesi lazım. ben alırım o iadeyi. görelim iyzicoyu.
heleki itopya kurnazlık bu herkesi tufaya düşürülmüş.

böyle bu durumda itopyanın iyzico altyapısından. çıkalırması. lazım kural açık belirtilmiş. iyzico ödeme kabul eden ve ilk alışveriş kapsıyor.
arkadaşlar bddk şikayet edin. aide alışveriş yapan herkese verilmesi lazım. ben alırım o iadeyi. görelim iyzicoyu.
heleki itopya kurnazlık bu herkesi tufaya düşürülmüş.
Yok hocam iyzico anasayfasinda geçerli yerler yazıyor uygulamada post yanlış sadece düzenlenmesi lazım
Sizin yapabileceğiniz bir şey yok 500 gelmeyecek

parolapara kampanyaya nerden katılıyoruz bulamadım da

İyzico'dan ilk ödemeye 500 TL indirim kampanyasına katılıyoruz, Parolapara'dan ise ilk ödemeye %50 indirim kampanyasına katılıyoruz. İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz. Ayrıca İtopya veya GamingGenTR'de İyzico %10 indirim kampanyası var onlara katılırsanız eğer bu iki sitede %10 indirim daha alabilirsiniz. Mesela İtopya'da satılan 1.049 TL ürün 34 TL'e geliyor bu şekilde.
Hocam iyzico hesabı oluşturup doğrulama yapmak gerekiyor mu bu işlem için? Ona göre kaydolmayi düşünüyorum da.

Ayrıca daha öncelerde iyzico üzerinden güvenli ödeme için ödeme seçeneği kullandiğim oldu ama tabi iyzico kartiyla vs değil. Yani iyzico hesabım yokken kısacası. Bu kampanyaya katılmama engel teşkil eder mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,024
Üyeler
185,212
Son üye
acatchynick
Geri