Hocam iyzico hesabı oluşturup doğrulama yapmak gerekiyor mu bu işlem için? Ona göre kaydolmayi düşünüyorum da.
Ayrıca daha öncelerde iyzico üzerinden güvenli ödeme için ödeme seçeneği kullandiğim oldu ama tabi iyzico kartiyla vs değil. Yani iyzico hesabım yokken kısacası. Bu kampanyaya katılmama engel teşkil eder mi?
hayır hesabınız yokken yaptığınız ödemeler dahil değil. ayrıca hesap doğrulama yapmaya gerek yok 2750 TL'ye kadar. şuna dikkat edin; iyzico ile öde seçeneği olmalı hesabınıza ait telefon numarasını girmelisiniz. direkt iyzico seçip kredi kartı girdiğiniz sitede geçerli olmaz çünkü orda hesaptan değil direkt karttan ödeme yapmış oluyorsunuz. ayrıca kampanyaya katılmayı unutmayın yoksa yine gelmez iade.
hayır hesabınız yokken yaptığınız ödemeler dahil değil. ayrıca hesap doğrulama yapmaya gerek yok 2750 TL'ye kadar. şuna dikkat edin; iyzico ile öde seçeneği olmalı hesabınıza ait telefon numarasını girmelisiniz. direkt iyzico seçip kredi kartı girdiğiniz sitede geçerli olmaz çünkü orda hesaptan değil direkt karttan ödeme yapmış oluyorsunuz. ayrıca kampanyaya katılmayı unutmayın yoksa yine gelmez iade.
arkadaşlar bişey sorucam ben iyzicoyu da parolparayıda kullandım aile bireyim üzerinden hesap oluştursam sorun olur mu? yanii uygulamada kendi telefonumdan yeni üyelik açıcam annem üzerine onun bilgileriyle yapıcam parolparayıda iyzicoyuda yapan var mı? iki kampanya da devam ediyor mu halen
İyzico desteğe yazdım sordum, kampanyaya uygunsunuz dediler, eğer buna rağmen geri ödeme yapmazlarsa en azından elimde mesajların ss i var. Teşekkürler yine de.
İyzico desteğe yazdım sordum, kampanyaya uygunsunuz dediler, eğer buna rağmen geri ödeme yapmazlarsa en azından elimde mesajların ss i var. Teşekkürler yine de.
Valla hesabı 26 Ocakta açmışım ,Mayıs ayında ilk ödememi yapmışım. ona rağmen 6 ocakta bu ödeme yöntemini kullandım diye vermediler. neye göre tespit ettiler bilmiyorum da. hatta ilk başta alışveriş yaptığın site kampanyaya dahil değil deyip kabul edilmedim. Ekran videosu ile sitenin kampanya sitelerine dahil olduğunu ispatladım. daha sonrasında ilk anlattığım bahaneyi söylediler.
İnşallah sana yaparlar ödeme