Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle 1000/900 TL Cashback!

farklı bir kartla ödeme yapmayı denediğinde de aynı problemi yaşıyorsan sitede yada sitenin ödeme altyapısında(iyzico) sorun olabilir. İstersen bi farklı kartla ödeme yapmayı dene
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uygulamaya giriş yaptıktan sonra altta cashback alanı mevcut. Oradan tümünü göster kısmına tıklayıp kontrol edebilirsin. Ben kullandığım için göremiyorum.

Düzeltme: Tekrar kontrol ettiğimde kampanyayı gördüm. 31 Mayıs tarihine kadar devam ettiği gözüküyor.
farklı bir kartla tabii ki alabiliyorum benim amacım parolapara cashbackinide almak parolapara hesabıma parayı gönderdim almak isterken iyzico ile ödeyi seçip parolapara kartımı giriyorum ancak 3d ödeme kısmındaki referans no'lu doğrulama kodunu göndermiyor

Hayır gaminggen den aldım. Sana attığım ssd linki de gaming gen zaten
Diğer arkadaşın attığı linke bakmıştım ben o da rastgele attı sanırım. İade var mı itopyada

Parolapara ve Iyzico daha önce kullanmadığım için soruyorum.
Sanırım bu iki uygulamada da peşin fiyatına 3 taksit mevzusu yok değil mi?
Tek çekim alımlar için bu avantajları sağlıyorlar anladığım kadarıyla...

Dostum 5000 tl lik kulaklık v.b alabilir miyim az önce ikisindede hesap açtım onayladım herşeyi iyzicodan katıldım kampanyaya parolaparadan sanal kart oluşturdum
alırsınız ama en fazla 400 Tl cashback yatar. İyzico'da ayrıca kampanya varsa onunla da birleşir, iyzico hesabınıza ayrı cashback yatar.

Eski kona sanırım büyük tufaya düştük itopyadan alışveriş yaptım 2.200 TL paralopara chack geldi.
ama iyzico sadece %10 chack verdi. biri acilen yardımcı. olsun gelmeyecek mi iyzico ilk alışveriş iadesi.
iyzico 500 TL ilk alışveriş chack gelmedi. ne olacak iptal mi edeyim alışverişi.

İyzico'dan ilk ödemeye 500 TL indirim kampanyasına katılıyoruz, Parolapara'dan ise ilk ödemeye %50 indirim kampanyasına katılıyoruz. İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz. Ayrıca İtopya veya GamingGenTR'de İyzico %10 indirim kampanyası var onlara katılırsanız eğer bu iki sitede %10 indirim daha alabilirsiniz. Mesela İtopya'da satılan 1.049 TL ürün 34 TL'e geliyor bu şekilde.
iyzico ne hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,776
Üyeler
174,920
Son üye
Furkanaaky
Geri