Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle 1000/900 TL Cashback!

ve saçma bir şekilde ilk siparişi yapmış olduğun için kampanya yalan oldu (yanlış biliyorsam düzeltin)
Yani saçma bı durum yok hocam ilk sipariş için appte geçerli yerler belirtirmiş eğer ordaki siteler olmasına rağmen cashback gelmiyorsa destek size manuel olarak yüklüyor zaten sadece bakarak bilerek alışveriş yapmak yeterli

Yani saçma bı durum yok hocam ilk sipariş için appte geçerli yerler belirtirmiş eğer ordaki siteler olmasına rağmen cashback gelmiyorsa destek size manuel olarak yüklüyor zaten sadece bakarak bilerek alışveriş yapmak yeterli
orası kesin öyle

itopya var yazmışlar o yüzden almıştım dolandırıldım mı yani :(

gaminggen'de iyzico ile öde diyip parolapara kartımı giriyorum ama doğrulama kodu göndermiyor bu sorunu yaşayan veya çözümünü bilen varmı

Parolapara yaptı da iyzico yapmadı bende. İtopyadan almıştınız değil mi
İtopyada cashback yok arkadaşlar sadece %10 var ama ayrı bir kampanya o. Bence konu başlığına falan yazılması lazım insanlar ilk mesajda görüp alıyor (ben) ve 500 tl cashback hakkı yanıyor.

İtopyada cashback yok arkadaşlar sadece %10 var ama ayrı bir kampanya o. Bence konu başlığına falan yazılması lazım insanlar ilk mesajda görüp alıyor (ben) ve 500 tl cashback hakkı yanıyor.
Parolaparadan şuan alışveriş yapsam cashback verirmi yoksa kampnyanın süresi doldumu

gaminggen'de iyzico ile öde diyip parolapara kartımı giriyorum ama doğrulama kodu göndermiyor bu sorunu yaşayan veya çözümünü bilen varmı

farklı bir kartla ödeme yapmayı denediğinde de aynı problemi yaşıyorsan sitede yada sitenin ödeme altyapısında(iyzico) sorun olabilir. İstersen bi farklı kartla ödeme yapmayı dene
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parolaparadan şuan alışveriş yapsam cashback verirmi yoksa kampnyanın süresi doldumu
Uygulamaya giriş yaptıktan sonra altta cashback alanı mevcut. Oradan tümünü göster kısmına tıklayıp kontrol edebilirsin. Ben kullandığım için göremiyorum.

Düzeltme: Tekrar kontrol ettiğimde kampanyayı gördüm. 31 Mayıs tarihine kadar devam ettiği gözüküyor.

Geri