ozymandias
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Gelmez. İtopya geçerli firmalar listesinde yok.Buldum itopyadan sipariş geçtim. Parolaparada cashback geldi ama iyzico ne zaman gelir?
Gelmez. İtopya geçerli firmalar listesinde yok.Buldum itopyadan sipariş geçtim. Parolaparada cashback geldi ama iyzico ne zaman gelir?
ve saçma bir şekilde ilk siparişi yapmış olduğun için kampanya yalan oldu (yanlış biliyorsam düzeltin)Buldum itopyadan sipariş geçtim. Parolaparada cashback geldi ama iyzico ne zaman gelir?
Yani saçma bı durum yok hocam ilk sipariş için appte geçerli yerler belirtirmiş eğer ordaki siteler olmasına rağmen cashback gelmiyorsa destek size manuel olarak yüklüyor zaten sadece bakarak bilerek alışveriş yapmak yeterlive saçma bir şekilde ilk siparişi yapmış olduğun için kampanya yalan oldu (yanlış biliyorsam düzeltin)
orası kesin öyleYani saçma bı durum yok hocam ilk sipariş için appte geçerli yerler belirtirmiş eğer ordaki siteler olmasına rağmen cashback gelmiyorsa destek size manuel olarak yüklüyor zaten sadece bakarak bilerek alışveriş yapmak yeterli
itopya var yazmışlar o yüzden almıştım dolandırıldım mı yaniYani saçma bı durum yok hocam ilk sipariş için appte geçerli yerler belirtirmiş eğer ordaki siteler olmasına rağmen cashback gelmiyorsa destek size manuel olarak yüklüyor zaten sadece bakarak bilerek alışveriş yapmak yeterli
Sizin iyzico para iadesi yaptı mı hocam?Ben bunu aldım 1.5k civarına geldi
![]()
Kingston NV3 1TB NVMe PCIe 4.0 Okuma 6000MB – Yazma 4000MB M.2 SSD (SNV3S/1000G)
Yüksek hızlı, düşük güçlü depolama ihtiyaçları için Kingston NV3 PCIe 4.0 NVMe SSD, Gen 4×4 NVMe denetleyicisi tarafından desteklenen ve 6.000/4.000MB/s’ye varan okuma/yazma hızları sunan yeni nesil…www.gaming.gen.tr
Anında yaptıSizin iyzico para iadesi yaptı mı hocam?
Parolapara yaptı da iyzico yapmadı bende. İtopyadan almıştınız değil miAnında yaptı
İtopyada cashback yok arkadaşlar sadece %10 var ama ayrı bir kampanya o. Bence konu başlığına falan yazılması lazım insanlar ilk mesajda görüp alıyor (ben) ve 500 tl cashback hakkı yanıyor.Parolapara yaptı da iyzico yapmadı bende. İtopyadan almıştınız değil mi
Parolaparadan şuan alışveriş yapsam cashback verirmi yoksa kampnyanın süresi doldumuİtopyada cashback yok arkadaşlar sadece %10 var ama ayrı bir kampanya o. Bence konu başlığına falan yazılması lazım insanlar ilk mesajda görüp alıyor (ben) ve 500 tl cashback hakkı yanıyor.
farklı bir kartla ödeme yapmayı denediğinde de aynı problemi yaşıyorsan sitede yada sitenin ödeme altyapısında(iyzico) sorun olabilir. İstersen bi farklı kartla ödeme yapmayı denegaminggen'de iyzico ile öde diyip parolapara kartımı giriyorum ama doğrulama kodu göndermiyor bu sorunu yaşayan veya çözümünü bilen varmı
Uygulamaya giriş yaptıktan sonra altta cashback alanı mevcut. Oradan tümünü göster kısmına tıklayıp kontrol edebilirsin. Ben kullandığım için göremiyorum.Parolaparadan şuan alışveriş yapsam cashback verirmi yoksa kampnyanın süresi doldumu