Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle 1000/900 TL Cashback!

İyzico'dan ilk ödemeye 500 TL indirim kampanyasına katılıyoruz, Parolapara'dan ise ilk ödemeye %50 indirim kampanyasına katılıyoruz. İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz. Ayrıca İtopya veya GamingGenTR'de İyzico %10 indirim kampanyası var onlara katılırsanız eğer bu iki sitede %10 indirim daha alabilirsiniz. Mesela İtopya'da satılan 1.049 TL ürün 34 TL'e geliyor bu şekilde.
Hocam nasıl yapıyoruz tam aşamalar hakkında bilgi verirmisiniz iyzicoda hesap doğrulayıp kampanyalara katıldım parolaparadada hesap açtım iyzicoya para yüklerken kaç tl yükleyeceğiz neye göre hesaplicaz mesela sıvıyı alacağım 2200 tlmi yükleyeyim?

500l uk yerıne 500luk fıyatında 1tblık almak daha mantıklı yanı 1k-1.5k ya 1tb ssd alınabılıyordu en son bıtmemişse gemınggen den bakabılırısn
Ben de SSD almayı düşünüyorum ama ne alsam kararsızım. 1 TB sağlam bir şey mi alsam yoksa 500lük mü alsam karar veremiyorum. Klevv diye bir marka var o kadar kuşkulu duruyor ki hiçbir yerde adı geçmiyor, tanıtımı yok, bilgi yok.

Hocam nasıl yapıyoruz tam aşamalar hakkında bilgi verirmisiniz iyzicoda hesap doğrulayıp kampanyalara katıldım parolaparadada hesap açtım iyzicoya para yüklerken kaç tl yükleyeceğiz neye göre hesaplicaz mesela sıvıyı alacağım 2200 tlmi yükleyeyim?
Parolapara hesabına para yükleyip, oradaki sanal kartı iyzico hesabına ekleyeceksiniz.

Bu kampanya sadece belirtilen sitelerde mi geçerli? Steamde kullanabilir miyim?

Bana ilave %50 daha geldi bugün için yani 2 bin lira alişverişde 1500 tl geri ödeme alıyorum tavsiyesi varmı

Parolapara hesabına para yükleyip, oradaki sanal kartı iyzico hesabına ekleyeceksiniz.
anneler günü %20 decathlonda geçerli mi

Ben ödeme esnasında hata aldım ve bunu ilettim çözüm sağlayamadılar kullanmadım sildim hesaplari

iyzico bana 500 lira vermedi, seçili yerden alışveriş yapmamışım diye. yüzde 20 verdi decathlondan. onu istanbul karta yükledim. naysa falan yüklemeye çalıştım ama istanbul kart hesabını doğrulamak gerekiyordu. Sistemsel hata verdi. Gittim ben de steamda harcadım.

parolaparada ilk ödemeye %50 indirimi bulamadım bitti mi acaba?

500+400 iade alıp ürün siparişini iptal-iade edemiyoruz sanırım değil mi? Önlemi vardır kesin de :(

Geri