gameplayworth
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
reis ben okudum hiç birini anlamadım o yüzden soruyorum zatenHoca 50 tane konu açıldı tek tek mesajlarda bile anlatanlar var 2 saniyelik bir işlem için ne videosu
İyzico uygulamasını indir üye olİyzico ile gaming gen tr hala nasıl yapacağımı anlayamadım biri tarif edebilir mi detaylı bir şekilde veya videosu olan var mı
tamam şimdi led ekranlı mouseyi alıcam 1999tl onu en son kısımda kartı değilde cüzdanı seçicem ondan sonra bana 500tl geri mi vericekİyzico uygulamasını indir üye ol
Uygulamaya girdiginde aşağıda keşfet var oraya tıkla, aşağı doğru indiğinde gaming gen var ona tıkla ne almak istiyorsan sepete ekle devam et, ödeme kısmında iyzico ile öde var.
Tabi en başta iyzico hesabına para yüklemen gerekiyor
500tl ve %10 kampanyalarına katıltamam şimdi led ekranlı mouseyi alıcam 1999tl onu en son kısımda kartı değilde cüzdanı seçicem ondan sonra bana 500tl geri mi vericek
iyzicoya üye ol. keşfet git. ordan ilk alışveriş 500 iadeye katıl sonra gaming gen tr bul %10 katıl.İyzico ile gaming gen tr hala nasıl yapacağımı anlayamadım biri tarif edebilir mi detaylı bir şekilde veya videosu olan var mı
500tl için desteğe yazman gerekiyor geneldeiyzico da şuan hem 500tl hem %25 var iyzico öde yapıp tüm işlemleri yaptığımda kampanya olarak sadece %25 çıkıyor yukarıda bende 500 ü vermez diye iptal ettim acaba o popüler kampanya olduğu için mi gözüküyor yoksa sadece 1tane kampanya mı kullanabiliyoruz ikisini aynı anda kullanamıyor muyuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ayrıca hesaba gelen parayı iban ile başka hesaba atabiliyor muyuz hocam bir bakabilir misin yeni konu açmayayım dedim @Cakrash @Kirisute @Huseyin51
500tl için desteğe yazman gerekiyor genelde