Epic Games kötü arayüz...

tayfn35

80+ Silver
Reaksiyon skoru
758
Tabi ki steam gibi olmasi hemen beklenemez. Ama ucuz etin yahnisi misali cidden çok kötü bir arayüzü var daha profil bile kişiselleştirilemiyor en azından kapak fotoğrafı isim profil sergileme gibi ufak ozellikler koysalar bile tamamım. Siz neler düşünüyorsunuz?

Tabi ki steam gibi olmasi hemen beklenemez. Ama ucuz etin yahnisi misali cidden çok kötü bir arayüzü var daha profil bile kişiselleştirilemiyor en azından kapak fotoğrafı isim profil sergileme gibi ufak ozellikler koysalar bile tamamım. Siz neler düşünüyorsunuz?
steam bir plartformdan öte sosyal medya gibi epic games sadece oyun dağıtımı yapmak istiyor

neden herkesin steam tercih ettigi aşikar zaten , bence oyun dağıtımdan ziyade biraz da görselle ilgilenseler en azından bir parca daha iyi olur. ne mobili var ne profili var. atolye,.pazar vs. bunlardan bahsetmiyorum zaten ama o kadar güncelleme aliyor sürekli, ne güncelleniyor merak ediyorum

steam bir plartformdan öte sosyal medya gibi epic games sadece oyun dağıtımı yapmak istiyor
Kesinlikle katılıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neden herkesin steam tercih ettigi aşikar zaten , bence oyun dağıtımdan ziyade biraz da görselle ilgilenseler en azından bir parca daha iyi olur. ne mobili var ne profili var. atolye,.pazar vs. bunlardan bahsetmiyorum zaten ama o kadar güncelleme aliyor sürekli, ne güncelleniyor merak ediyorum
Vallahi bende merak ediyorum uygulama kaç yıldır aynı hiçbir şey değişmiyor

Kıyaslamak mantıklı gelmiyor, çünkü bu Epic'in yaptığı bir şey değil Steam dışında diğer tüm launcherlar sadedir, EA APP-EPİC-UBİSOFT CONNECT-GOG GALAXY çünkü adamlar sade tasarım yapmak istiyor, Steam gibi özellikleri asla getirmezler. Ben sadece Aile paylaşımı gelsin istiyorum onun dışında Steam en çok FPS düşüren launcher zaten gereksiz bir ton özellik oldugu için.

Konsolların içindeki işletim sistemide sadedir çünkü adam oyun oynamak istiyor, Steamde ayarlardan birçok özelliği kapattım ben kullanmadığım için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,267
Üyeler
183,811
Son üye
justali66
Geri