Anakart + işlemci tavsiyesi

uygun fiyata stoğu kalmamış kahroldum gerçekten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

b580 zaten normalde de 4060 Tİ yi geçmesi lazım :D oc yapmışsın tam geçer.
Dlss biraz zorluyor ya ondan dolayı çok geçemiyor xess gelişirse herkes intel almaya başlar tabii fiyat aynı kalırsa

gerçekten bana da öyle geliyor ama testlerde nedense performansı bir tık iyi.

nerden aldınız ? aldığınız yere göre değişir ikisi de çok iyi donanımlar çünkü.
İncehesap ve amazondan

hocam şuanda am5 e yatırım saçma geliyor (evet saçma dediğim halde sistem topladım :D) 1.5 seneye yeni soket çıkacak 7500f zaten çoğu şeye yetiyor fazladan masrafa gerek yok diye düşünüyorum fakat herkesin görüşü farklı tabii ki :peepokalp:
çok iyi dedin 4-5k ya b650 ana kart yanına 7500f alıp yeni seriyi beklemek daha mantıklı.

Dlss biraz zorluyor ya ondan dolayı çok geçemiyor xess gelişirse herkes intel almaya başlar tabii fiyat aynı kalırsa

İncehesap ve amazondan
amazondan öyle bir şey geldiyse direkt ilgilenirler , incehesabı bilemem satıcı da farkediyor çünkü.

gerçekten bana da öyle geliyor ama testlerde nedense performansı bir tık iyi.

nerden aldınız ? aldığınız yere göre değişir ikisi de çok iyi donanımlar çünkü.
İncehesaptan aldım 2side arızalı geldi iade ettim

İncehesaptan aldım 2side arızalı geldi iade ettim
farklı yerlerden almayı deneyebilirsin ikisi de çok iyi hocam @K1dot dediği gibi 1.5-2 seneye yeni soket gelecek 4-5k ya asus b650m-k alıp yanına 7500f alıp yeni soketi beklemek çok daha iyi olur.

Onayladılar ya bi sorun çıkarmadılar hani geçende konuşmuştuk ya işlemci normal demiştin yolladım iade ettiler

Rakip olcak ufak bi oc ile %20 artış yaptım arkadaşın 4060ti ı geçiyordu 10fps üstü fark atıyordu
Her alandaki tekelleşme işinden ciddi manada sıkılan taraftayım. Ne kadar çok rakip olursa piyasa hem ona göre şekillenir hem de dandik teknolojileri absürt fiyatlara bize yediremezler.

14600kf hakkında ne düşünüyorsunuz ekran kartım da intel daha stabil çalışmazlar mı

Geri