Gta 6 için PlayStation 5 şart mı?

dostum saf kas gücü bitti artık oyunların hepsinde zorunlu rt gta 6 ve yeni gelecek her oyunda zorunlu kapatılmayan rt var oyunda rt açtıgında 6000-7000 serisi patlıyor oyunu 10 fps oynamak istiyorsan amd alabilirsiin amd bu olayı 9000 serisi ile topladı büyük oranda üstüne oyun en erken 2027 de gelicek.
Aga zorunlu rt diye bişey olmaz onu ayarlarda aç kapa yaparsın. Bu kesin bilgi mi nerede? Söylersen sevinirim bi de 2026 yılında çıkacak diye gördüm ben yt de trailer2 yi atmış rockstar kanalı.

Aga zorunlu rt diye bişey olmaz onu ayarlarda aç kapa yaparsın. Bu kesin bilgi mi nerede? Söylersen sevinirim bi de 2026 yılında çıkacak diye gördüm ben yt de trailer2 yi atmış rockstar kanalı.
digital foundry söyledi kardeşim

2026 da oyun konsollarına 2027 pc oda erteleme yemez ise yerse 2028

GTX 1660 ti+İ5 9400f sistem ile düşük grafikte oynayacağımı düşünüyorum ancak PC sürümü için resmi bir açıklama yapılmadı.Bu durumda PlayStation 5 şart mı Gta 6 için?
Düşüğün de düşüğü ayarda açar bence. Senin kartın neye denk? Bu oyunu akıcı oynamak için bence rx 6600 lazım minimum. O da en düşük ayarda.

Düşüğün de düşüğü ayarda açar bence. Senin kartın neye denk? Bu oyunu akıcı oynamak için bence rx 6600 lazım minimum. O da en düşük ayarda.
Gta 5 Ultrada 90-100 Fps oynuyorum.Gta 6 düşük ayarda eğer Ray Tracing zorunluluğu olmazsa 50 Fps nin altına düşmez.

o sistemle oyunu açamazsınız oyunda zorunlu ray traysing mevcut minimum rtx 3000 serisi amd kanadında ise minmum 9000 serisi şart
Öyle bir şey yok. Oyun yapılırken herkesin üst düzey sistemi varmış gibi yapılmıyor. Her türden kullanıcıya erişmek için yapılıyor. 1080p en düşük ayarlarda bu sistemle 20-25 fps oynayabilir. Milyar dolar yatırımla yapılan oyunun kötü bir optimizasyonla çıkacağını mı sanıyorsunuz.

Öyle bir şey yok. Oyun yapılırken herkesin üst düzey sistemi varmış gibi yapılmıyor. Her türden kullanıcıya erişmek için yapılıyor. 1080p en düşük ayarlarda bu sistemle 20-25 fps oynayabilir. Milyar dolar yatırımla yapılan oyunun kötü bir optimizasyonla çıkacağını mı sanıyorsunuz.

Ne bekliyorsun 40dk videoyu tamamen izlememi mi? Ne söylüyorsan söyle. Konsol ile bilgisayarın performansını karşılaştıramazsın. Farklı platformlar. Yaklaşık 7 sene önce ekran kartı olmayan laptop'um i5 8.nesil işlemciyle gta 5'te 25 fps alabiliyordu. Gta 5 de döneminin üst düzey oyunlarındandı. Fazla abartıyorsunuz.

Ne bekliyorsun 40dk videoyu tamamen izlememi mi? Ne söylüyorsan söyle. Konsol ile bilgisayarın performansını karşılaştıramazsın. Farklı platformlar. Yaklaşık 7 sene önce ekran kartı olmayan laptop'um i5 8.nesil işlemciyle gta 5'te 25 fps alabiliyordu. Gta 5 de döneminin üst düzey oyunlarındandı. Fazla abartıyorsunuz.
dostum bagırma allah rızası için gta 5 2013 de çıkmış oyun 13 yıllık oyunu bir zahmet oyna

gta 6 da mesh rendering ve rt var 2026 da çıkacak konsol oyunu bir zahmet 2027 de eski kartlar açamasın

o sistemle oyunu açamazsınız oyunda zorunlu ray traysing mevcut minimum rtx 3000 serisi amd kanadında ise minmum 9000 serisi şart
6000, 7000 serisi AMD kullanıcıları seri üzgün

Artık oyunlar direkt zorunlu rt ile çıkıyor. assasins creed, doom, alan wake 2 vs. bence gta 6 da zorunlu rt ile gelsin bi zahmet

dostum bagırma allah rızası için gta 5 2013 de çıkmış oyun 13 yıllık oyunu bir zahmet oyna

gta 6 da mesh rendering ve rt var 2026 da çıkacak konsol oyunu bir zahmet 2027 de eski kartlar açamasın
Ahahahahahahahahahha 7 sene önce gta 5 pc ye çıkalı 3 sene olmuştu. Mesh rendering'in ne olduğunu bildiğinden emin misin? En basit oyunda bile mesh rendering bulunuyor. Rt zorunlu olur mu bilemem. Ama yine de çalışacağından eminim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,910
Üyeler
187,587
Son üye
lewro
Geri