Gta 6 için PlayStation 5 şart mı?

Ahahahahahahahahahha 7 sene önce gta 5 pc ye çıkalı 3 sene olmuştu. Mesh rendering'in ne olduğunu bildiğinden emin misin? En basit oyunda bile mesh rendering bulunuyor. Rt zorunlu olur mu bilemem. Ama yine de çalışacağından eminim.
hadi dostum sen git 2026 da gel youtube da izleriken ben oyunda egleniyor olucam hadi yallah

o sistemle oyunu açamazsınız oyunda zorunlu ray traysing mevcut minimum rtx 3000 serisi amd kanadında ise minmum 9000 serisi şart
dostum saf kas gücü bitti artık oyunların hepsinde zorunlu rt gta 6 ve yeni gelecek her oyunda zorunlu kapatılmayan rt var oyunda rt açtıgında 6000-7000 serisi patlıyor oyunu 10 fps oynamak istiyorsan amd alabilirsiin amd bu olayı 9000 serisi ile topladı büyük oranda üstüne oyun en erken 2027 de gelicek.
Abartmışsın 2060 super veya rx 6600 de low da gayet açabilir. Örnek indiana jones da her iki kart da iyi performans verebiliyor.
Kapatılamayanda tam tersi daha iyi performans verebiliyorlar RTGI da yeterli olduğu için, ama yazılımsal oyun motoruna sonradan eklenen genelde Nvidia tooları ile uyumlu olanlarda kötü performans gösteriyor. Eski kartlara uyumluluk bittiğinde rt ve mesh shader destekli kartlar tam performansını verecektir.

o sistemle oyunu açamazsınız oyunda zorunlu ray traysing mevcut minimum rtx 3000 serisi amd kanadında ise minmum 9000 serisi şart
Minimum 9000 serisi mi şart? Yani 7800xt'si olan adam oynayamayacak mı? Kesin bilgi mi yoksa benmi yanlış anladım. Buna kesinlikle çözüm bulurlar eğer doğru anladıysam, yoksa hem satışlar ciddi miktarda düşer, hemde tepki yerler.

Abartmışsın 2060 super veya rx 6600 de low da gayet açabilir. Örnek indiana jones da her iki kart da iyi performans verebiliyor.
Kapatılamayanda tam tersi daha iyi performans verebiliyorlar RTGI da yeterli olduğu için, ama yazılımsal oyun motoruna sonradan eklenen genelde Nvidia tooları ile uyumlu olanlarda kötü performans gösteriyor.
güzel kardeşim anlamadıgınız nokta şu günümüzden verdiginiz örnegin bir geçerliligi yok 2027 erger erteleme yerse 2028 de çıkıcak oyun 2027 nin teknolojisine göre düşünün yorum yapın günümüze göre degil günümüze göre 8 gb vram sınırlarda geziyor iken 2027 de tamamen yetersiz duruma düşecektir analatabiliyorumdur herhalde

Aga zorunlu rt diye bişey olmaz onu ayarlarda aç kapa yaparsın. Bu kesin bilgi mi nerede? Söylersen sevinirim bi de 2026 yılında çıkacak diye gördüm ben yt de trailer2 yi atmış rockstar kanalı.
hayır yapamazsın İndiana jones oyununda Ac shadowsda kapatabiliyor musun ? Sadece Path tracing gölgeler vs kapatılabiliyor ama global ışıklandırma artık Ray Tracing ile yani çok daha optimize oyunlar gelecek ama gtx 10 serisi ve rx 5000 açamayacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

güzel kardeşim anlamadıgınız nokta şu günümüzden verdiginiz örnegin bir geçerliligi yok 2027 erger erteleme yerse 2028 de çıkıcak oyun 2027 nin teknolojisine göre düşünün yorum yapın günümüze göre degil günümüze göre 8 gb vram sınırlarda geziyor iken 2027 de tamamen yetersiz duruma düşecektir analatabiliyorumdur herhalde
dünyada en çok kullanılan kartlar 4060 4060ti 4060 laptop vs. şimdi 5060 8gb gelecek yine en çok satanlarda üstte olacak, steam sıralamasına bak bu kartlar low texture de olsa dlss fsr da olsa açmak zorunda anlamadığın nokta asıl burada bu adam kime satacak bu oyunu 5070ti üstü alana mı sadece ? Min 8gb olur diyorum ultrada açar demiyorum.

hayır yapamazsın İndiana jones oyununda Ac shadowsda kapatabiliyor musun ? Sadece Path tracing gölgeler vs kapatılabiliyor ama global ışıklandırma artık Ray Tracing ile yani çok daha optimize oyunlar gelecek ama gtx 10 serisi ve rx 5000 açamayacak.

dünyada en çok kullanılan kartlar 4060 4060ti 4060 laptop vs. şimdi 5060 8gb gelecek yine en çok satanlarda üstte olacak, steam sıralamasına bak bu kartlar low texture de olsa dlss fsr da olsa açmak zorunda anlamadığın nokta asıl burada bu adam kime satacak bu oyunu 5070ti üstü alana mı sadece ? Min 8gb olur diyorum ultrada açar demiyorum.
minimum 8 gb olur ama eski kartlara olmaz yani nasıl desem cuda çekirdegi yada tensör çekirdegi fazla olan 8 gb kartlarda ve fg ve mfg destekli kartlarda sorun olacagını bende sanmıyorum ama rt çekirdegi düşük ürünlerde problem oalbilir o yüzden en iyi deneyimi 2027 yada 2028 de almak için biraz karta yatırım yapılması gerekiyor

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
minimum 8 gb olur ama eski kartlara olmaz yani nasıl desem cuda çekirdegi yada tensör çekirdegi fazla olan 8 gb kartlarda ve fg ve mfg destekli kartlarda sorun olacagını bende sanmıyorum ama rt çekirdegi düşük ürünlerde problem oalbilir o yüzden en iyi deneyimi 2027 yada 2028 de almak için biraz karta yatırım yapılması gerekiyor

anan
Kudurma yavrum yala şurdaki yarrağı

Geri