oyunu nereden yüklediniz?oyunda default olarak türkçe varSA BEYLER FİFA 18 ALEX HUNTER KARİYER MODUNU OYNIYCAM FAKAT OYUNDA TURKCE YOK INGILIZCE VE 1-2 DİL VAR OYUN ORJİNAL NASIL TURKCE YAPABILIRIM?
Oyunda resmi türkçe desteği varSA BEYLER FİFA 18 ALEX HUNTER KARİYER MODUNU OYNIYCAM FAKAT OYUNDA TURKCE YOK INGILIZCE VE 1-2 DİL VAR OYUN ORJİNAL NASIL TURKCE YAPABILIRIM?
OYUNU SHOPIERDAN EA HESABI OLARAK ALDIM VE YUKLEDIM TURKCE SECENEGI CIKMADI EA DEN YUKLEMIS OLMAMA RAGMEN BOYLE OLMASI NORMAL MIoyunu nereden yüklediniz?oyunda default olarak türkçe var
Oyunda resmi türkçe desteği var
Kütüphaneden FIFA 18'e sağ tıklayın Game Properties deyip Advanced Launch Options'a gelin. Dil seçeneklerinin orada olması lazım. Türkçeyi seçtiğinizde ufak bir dosya indirmesi yapabilir.OYUNU SHOPIERDAN EA HESABI OLARAK ALDIM VE YUKLEDIM TURKCE SECENEGI CIKMADI EA DEN YUKLEMIS OLMAMA RAGMEN BOYLE OLMASI NORMAL MI
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bunu deneyin eğer olmazsa bölge kilitli olabilir satıcı ile iletişime geçinOYUNU SHOPIERDAN EA HESABI OLARAK ALDIM VE YUKLEDIM TURKCE SECENEGI CIKMADI EA DEN YUKLEMIS OLMAMA RAGMEN BOYLE OLMASI NORMAL MI
BILIYORUM AMA GOZUKMUYOROyunda resmi türkçe desteği var
4 TANE DIL SECENEGI VAR AMA TURKCE YOK O SAYFADAKütüphaneden FIFA 18'e sağ tıklayın Game Properties deyip Advanced Launch Options'a gelin. Dil seçeneklerinin orada olması lazım. Türkçeyi seçtiğinizde ufak bir dosya indirmesi yapabilir.
bunu deneyin eğer olmazsa bölge kilitli olabilir satıcı ile iletişime geçin
oyununuz muhtemelen bölge kilitli satıcıyla iletişime geçinBILIYORUM AMA GOZUKMUYOR
4 TANE DIL SECENEGI VAR AMA TURKCE YOK O SAYFADA
COZUMU VAR MIoyununuz muhtemelen bölge kilitli satıcıyla iletişime geçin
hayır çözümü yok bölge kilidi varsa oyun türkçe dil olmazCOZUMU VAR MI
yapabilirseniz belki oyun dosyalarını değiştirmeyi deneyebilirsinizCOZUMU VAR MI
CRAKLİ İNDİRMEK NASIL OLURhayır çözümü yok bölge kilidi varsa oyun türkçe dil olmaz
yapabilirseniz belki oyun dosyalarını değiştirmeyi deneyebilirsiniz
nasıl yani?crackli indirirseniz muhtemelen türkçe dil olurCRAKLİ İNDİRMEK NASIL OLUR
CRAKLİ İNDİRMEK NASIL OLUR