yourvergil
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
- Bütçe
- 5000
Başlıkta olduğu gibi öneren var mı?
Ne önerirsiniz kablosuz olmak zorunlu değil sadece mikrofonu ve ses kalitesi iyi olsunBu bütçeye kesinlikle önermem.
Çok iyi kulaklık öneririm özellikle mic mükemmel. Eq ayarı ile ses kalitesi de çok iyiBaşlıkta olduğu gibi öneren var mı?
Kapsamlı araştırmam yok aslında ama genel anlamda Razer'in ürünlerini önermem. Mümkünse sarı siteden veya başka 2. El sitelerinden araştırın.Ne önerirsiniz kablosuz olmak zorunlu değil sadece mikrofonu ve ses kalitesi iyi olsun
Bende öyle düşünüyorum yukardaki arkadaş neden önermiyor onu merak ettimÇok iyi kulaklık öneririm özellikle mic mükemmel. Eq ayarı ile ses kalitesi de çok iyi
ama bende dongle'ı bozuk çıkmıştı
Rting sistesinde en iyi gaming kulaklıklarda 4. Sırada
Alıntıyı görüntüle
Dediğim kulaklıkları test etme şansım oldu bana kalırsa sadece ses kalitesi önemli değil diğer etmenleride skalaya alıyorum bu yüzden önermedim. Yinede sizin tercihiniz. Ayrıca rtings sitesinde yapılan testler yer yer zamanla geliştirildiği için her kulaklıkta yapılan test bir olmuyor. Ve bir çoğuda sponsorluk nedeniyle istisna yapılabiliyor.Bende öyle düşünüyorum yukardaki arkadaş neden önermiyor onu merak ettim
Bununda Bluetooth u var bence fiyatı iyi hyperx istemiyorum şuan genellikle hep razer hyperx ve logitech kullandım memnunum bu markalardan cloud 3 wireless bozulduğu için değiştircem yoksa güzel kulaklıkKapsamlı araştırmam yok aslında ama genel anlamda Razer'in ürünlerini önermem. Mümkünse sarı siteden veya başka 2. El sitelerinden araştırın.
Mesela steelseries nova 7 önerebilirim. Bluetooth da var telefona da bağlanırsınız. Mikrofonu yer kaplamıyor ve gayet kaliteli bir mikrofonu var. Ve genel ses kalitesi olarakta kaliteliler. Ayrıca katlanabilir yapıda yani bir yere götürürken yer kaplamaz.
Diğer seçenekler olarak hyperx cloud 2-3 wireles bakılabilir başka marka model seçeneklerde olabilir.
Sponsorluk için övenler kendini belli ediyor izlediğim yerler gerçekten ürün önermek için yapıyorlar onlarda genellikle bu kulaklığı ve cloud 3 ü öneriyor zaten benim için ses ve mikrofon yeterli ya rahatlık istesem Logitech alırdım yine mükemmel rahat onlarMümkün olduğunca sarı siteden bakarsanız daha iyi olur eğer garanti fatura benim için problem olmaz derseniz tabii. En azından fiyatın tamamen hakkını vermiş olursunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dediğim kulaklıkları test etme şansım oldu bana kalırsa sadece ses kalitesi önemli değil diğer etmenleride skalaya alıyorum bu yüzden önermedim. Yinede sizin tercihiniz. Ayrıca rtings sitesinde yapılan testler yer yer zamanla geliştirildiği için her kulaklıkta yapılan test bir olmuyor. Ve bir çoğuda sponsorluk nedeniyle istisna yapılabiliyor.
İkinci el kulaklık öneren birisi o şekilde almak ne kadar doğrudur bilmem şahsen ikinci el kulaklık almam. Karar senin dostum.Bende öyle düşünüyorum yukardaki arkadaş neden önermiyor onu merak ettim
2. El den kasıt sıfır kutulusu daha ucuza alabilir ama garanti fatura olmayabilir yada olsbilir veya 1-2 ay az kullanılmışta alınabilir. Ben şahsen tercih ediyorum sıfır internet fiyatları pahalı geliyor bana.İkinci el kulaklık öneren birisi o şekilde almak ne kadar doğrudur bilmem şahsen ikinci el kulaklık almam. Karar senin dostum.
kulaklık güzel yt'den de testlerine bakabilirsin rtings sitesinde iki ayrı kulaklığı karşılaştırabilirsin bu arada iyi ve kötü yanlarını yazmışlar.
Ve ekstra kullanıcı yorumları da mevcut
2.elde çok şanssızım ya o yüzden güvenemiyorum2. El den kasıt sıfır kutulusu daha ucuza alabilir ama garanti fatura olmayabilir yada olsbilir veya 1-2 ay az kullanılmışta alınabilir. Ben şahsen tercih ediyorum sıfır internet fiyatları pahalı geliyor bana.
Tabi de güven olmuyor birde konum da önemli mesela ben hataydayım bu tür parçalar bulmam çok zor yada çok uzağa gitmem gerekiyor.2. El den kasıt sıfır kutulusu daha ucuza alabilir ama garanti fatura olmayabilir yada olsbilir veya 1-2 ay az kullanılmışta alınabilir. Ben şahsen tercih ediyorum sıfır internet fiyatları pahalı geliyor bana.
Bende Adana'dayım yakınmışızTabi de güven olmuyor birde konum da önemli mesela ben hataydayım bu tür parçalar bulmam çok zor yada çok uzağa gitmem gerekiyor.
yada taksit imkanı vs olmuyor