Galaxy Tab S10+ alınır mı?

Reaksiyon skoru
105
Bütçe
25000
AI özelliklerine sahip bir tablet almayı düşünüyorum. En çok kullandığım özellikler özet çıkartma, metin üretme, fotoğraf düzenleme, canlı çeviri. Bunun dışında çok nadir oyun oynama, tableti monitör olarak kullanma, sosyal medyada gezinme ve dizi/film izleme amacıyla kullanacağım. Telefonum da Samsung olduğundan Samsung ürünlerine kayıyorum. S10 FE de düşünmüştüm ancak her yapay zeka özelliği S10 FE'ye gelmemiş. Browser Assist yok. Bu özelliklere sahip başka tabletler varsa onları da önerebilirsiniz.

Kafama takılan tek konular:
1- Tabletin 12.4 inç ekrana sahip olması. Baktığım çoğu tablet de en az 11 inç. Tabletler taşınabilir olma özelliğini kaybetmiş gibiler. Bilgisayarım bile 14 inç olunca biraz garip geldi.
2- Tabletin ekran/gövde oranı %84.3. Kenarlıklar biraz fazla gibi.

Siz ne düşünüyorsunuz?

AI özelliklerine sahip bir tablet almayı düşünüyorum. En çok kullandığım özellikler özet çıkartma, metin üretme, fotoğraf düzenleme, canlı çeviri. Bunun dışında çok nadir oyun oynama, tableti monitör olarak kullanma, sosyal medyada gezinme ve dizi/film izleme amacıyla kullanacağım. Telefonum da Samsung olduğundan Samsung ürünlerine kayıyorum. S10 FE de düşünmüştüm ancak her yapay zeka özelliği S10 FE'ye gelmemiş. Browser Assist yok. Bu özelliklere sahip başka tabletler varsa onları da önerebilirsiniz.

1- Tabletin 12.4 inç ekrana sahip olması. Baktığım çoğu tablet de en az 11 inç. Tabletler taşınabilir olma özelliğini kaybetmiş gibiler. Bilgisayarım bile 14 inç olunca biraz garip geldi.

Siz ne düşünüyorsunuz?
12 inç olsa da çok hafifler ve ekran büyük olduğu için kenarlıklar gözüne çok batmıyor ve normal seriyi alabiliyorken FE serisi almayın derim amoled ekran bulunmaz nimettir

Hocam kullanım alanınıza hangisi uygunsa onu alın büyük olması görüş açısından iyi ama kullanım ve taşıma açısından çok iyi olmuyor bende s10ultra var sürekli çanta taşımak zorundayım işlemci ve yapay zeka olarak da baya iyi tavsiye ederim birde s pen bağlantılı modeli geliyorsa baya iyi

Hocam kullanım alanınıza hangisi uygunsa onu alın büyük olması görüş açısından iyi ama kullanım ve taşıma açısından çok iyi olmuyor bende s10ultra var sürekli çanta taşımak zorundayım işlemci ve yapay zeka olarak da baya iyi tavsiye ederim birde s pen bağlantılı modeli geliyorsa baya iyi
Evet belirttiğiniz model. Tablet deyince benim aklımda kalan senaryolar da çok farklı. 500 gramdan hafif, elde taşınabilir bir şey kafama gelirken mevcut seçenekler buna yönelik değil. Keşke S Mini serisinin tablet versiyonu olsa idi.

Siz ne düşünüyorsunuz?
S10+ güzel cihaz, S9FE+ kullandım 1.5 sene 12.4 olması süperdi. Çerçeve oranını bilerek inceltmiyorlar bence çünkü tutarken telefon gibi yanlardan tutmak yetmeyebiliyor, o çerçeve kısmından tutuyorsunuz mutlaka. O yüzden telefon gibi %90-95 ekran - çerçeve oranı olsa yanlış yanlış yerlere basardınız ekranda. En tepe modellerde bile %90'ın altında

Alınabiliyor, satıcılar Samsung'un kendisinden ibaret değil ya. Amazondan sipariş geçeceğim.
Evet s10+ plus garip şekilde 25k bu bütçeye rakipsiz bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet belirttiğiniz model. Tablet deyince benim aklımda kalan senaryolar da çok farklı. 500 gramdan hafif, elde taşınabilir bir şey kafama gelirken mevcut seçenekler buna yönelik değil. Keşke S Mini serisinin tablet versiyonu olsa idi.
Boyuna değilde enine geniş olsun istiyorsan galiba ipad alman daha iyi geçen a16 olanı aldı bir tanıdığım ben s9 fe kullanıyorum benim ekran çok uzunlamasına, yazmak zor oluyor onunki daha hafif ve daha enine bir ekranı var

Boyuna değilde enine geniş olsun istiyorsan galiba ipad alman daha iyi geçen a16 olanı aldı bir tanıdığım ben s9 fe kullanıyorum benim ekran çok uzunlamasına, yazmak zor oluyor onunki daha hafif ve daha enine bir ekranı var
Teşekkür ederim :)
İnan ki şu AI özelliklerine bayılıyor olmasam doğrudan gidip 10 bin TL'ye tatmin eder seviyede bir tablet alıp çıkardım. Bütçeyi sırf bunlar için yükselttim. Apple almayı da bu yüzden düşünmüyorum. Sosyal medya deneyimi de tabletlerinde çok iyi değil diye duydum.

Siz ne d
knk 15kya lenovo idea tab pro var baya bi baktım güzele benziyor daha ucuz bir şey arıyorsan bakabilirsin bu tablete

o kadar küçük ekranda çok sırıtmıyor ama s9 ultrada dikey kullanmak garip kaçıyor güzel de olmuyor. masanın üstünde yatay kullanmak için üretilmiş. ama bunun artısını da anda iki üç uygulama yada daha fazlasını kullanırken çok görüyorsun

Geri