Jelibonbon
80+
- Reaksiyon skoru
- 47
@thepublicman @CgtySty hocam rica etsem monitör hangi sürümle geldi bir bakar mısınız
Hocam 1003.0'tü bendeki.@thepublicman @CgtySty hocam rica etsem monitör hangi sürümle geldi bir bakar mısınız
GGAA-1003.0@thepublicman @CgtySty hocam rica etsem monitör hangi sürümle geldi bir bakar mısınız
Bunu RGB mi yapmalıyım acabaGerçekten hdmi ile 12 bit sunuyor mu biz boşuna 1 yıldır dp ile bağlı kaldık![]()
hdmi 2.1 dp 1.4 den band genişliği daha yüksek olduğu için normaldir hocam. Bende aldım test edicem bakalım. Monitörde Dp 2.0 üstü olsa bile rtx 40 serisinde olmadığı için kullanamazdınız.Gerçekten hdmi ile 12 bit sunuyor mu biz boşuna 1 yıldır dp ile bağlı kaldık![]()
%100 katılıyorum arkadaki joystik sağlam değil öyle tuşa basmak için sağlam abanmayın çok hassas yapmışlar fazla baskı uygulamayınDostlar satın alanları şimdiden uyarayım. Arkadaki joistiğe öyle asılmayın elinizde kalır. Amazon yorumlarında, reddit yorumlarında defalarca o tuşun kırıldığını, ellerinde kaldığını belirtmişler. Aman dikkat edin.
ratings de renk profili vardı 360 için olması lazım onu deneyin isterseniz 360 ile uyumu kesin ise tabiyok ne yaptıysam çözemedim büyük ihtimalle monitörün built in renk profillerini değiştirmişler
Şunu tam anlamadım açıklayabilir misin rica etsem?Monitörde Dp 2.0 üstü olsa bile rtx 40 serisinde olmadığı için kullanamazdınız.
denedim hocam pek bir fark olmadı. beyazlar böyle sarıya kayıyor hafiften iki monitörün default unun bu kadar farklı olması garibime gitti 360 olanı düzeltemezsem iade edecek gibiyim hz farkı anlaşılmıyor zaten rgb de renkten önemli değilratings de renk profili vardı 360 için olması lazım onu deneyin isterseniz 360 ile uyumu kesin ise tabi
Bilmem kaç kere revizyon olmuş monitör 2 sene yanma garantisi veriyor firma da biraz kendimize sorun çıkarıyoruz gibime geliyor zaten. Joyistik hassasmış zaten joyistik dualsense joyistiği değil ayarlarını yaptıktan sonra onla işiniz bile yok. Gözüne hitap etmeyen de iade etmeli her monitör teknolojisinde artılar var eksiler var IPS çok iyi ama siyahlar siyah değil tn zaten günümüzde kullanılacak panel değil oled de yeni bir teknoloji gelişiyor yavaş yavaş işte.Ben 2 modelide aldım ama her alan kişi bi sorun yaşadığını iletiyor abilütfen doğru olduğuna emin olmadığınız ya da kişiselleştirmeden kaynaklı sorun yaşadığınız problemleri burada ürün problemiymiş gibi yazmayın.