❌İndirim Bitti! Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Oyun Monitörü 20.699,00 TL

Bilmem kaç kere revizyon olmuş monitör 2 sene yanma garantisi veriyor firma da biraz kendimize sorun çıkarıyoruz gibime geliyor zaten. Joyistik hassasmış zaten joyistik dualsense joyistiği değil ayarlarını yaptıktan sonra onla işiniz bile yok. Gözüne hitap etmeyen de iade etmeli her monitör teknolojisinde artılar var eksiler var IPS çok iyi ama siyahlar siyah değil tn zaten günümüzde kullanılacak panel değil oled de yeni bir teknoloji gelişiyor yavaş yavaş işte.
+ En yakın muadilleri en az %50 daha pahalı. 20700tl'ye 360hz oled monitör bulmuşuz daha ürün elimize geçmeden ne sıkıntı çıkacak acaba diye tartışıyoruz :) Keyfini çıkarın arkadaşlar, bir sorun olursa önünüzde garantiden faydalanabileceğiniz 24 koskoca ay var.

Ben 2 modelide aldım ama her alan kişi bi sorun yaşadığını iletiyor abi :D lütfen doğru olduğuna emin olmadığınız ya da kişiselleştirmeden kaynaklı sorun yaşadığınız problemleri burada ürün problemiymiş gibi yazmayın.
hocam 2 monitörü de yan yana kullanma fırsatınız oldu mu?

Hem 360hz hem 12bit öyle mi çok iyi gelince hdmi ile bağlayayım
1747232657006.webp

Evet arkadaşlar denendi, hdmi ile 12 bit veriyor. Benim gibi 1 yıl dp ile 10 bit kullandıktan sonra bakayım fark nasıl olacak :D

Şunu tam anlamadım açıklayabilir misin rica etsem?
Sendeki kart 4070 ti s mi knk ? Eğer oyleyse kartında hdmi 2.1 ve dp1.4 port var, hdmi 2.1 dp 1.4 den daha iyi, hdmi kullanmak senin için daha iyi anlamında.
Bazı yeni monitörlerde dp 2.0 2.1 var ama bu rx 7000 ve rtx 50 serisinde geldiği için o kartlara sahip olmadan kullanılamaz anlamında dedim.

240hz i iade istedim 360 aldım. acaba 240 ı başarıyla iade edebilen var mı?

fark HDR açıkken daha da arttı soldaki 240hz sağdaki 360 olan. resimde ne kadar belli oluyor bilmiyorum ama sol bembeyazken sağdakinde her şeyi mavi filtreden görüyormuşsunuz gibi. birebir bütün ayarları aynı windows ayarları da dahil. bu kadar fark olmasını beklemiyordum 360 olanı iade etmeyi düşünüyorum çünkü hdr sürekli açık kullanıyorum. 2 modeli de kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
4cfbb329-3153-4af4-bfee-e562731d1f05.webp

Geri