❌İndirim Bitti! Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Oyun Monitörü 20.699,00 TL

Benim ürün de geldi, yıllarca kavisli olduğu için va panel kullanıyordum. Ekranın flat olmasına alışamadım ancak bu yönde bir alışkanlığı olmayan biri için düşünülmeden alınması gereken bir ürün zira özellikle şu demo videosunu hdr açıkken izlediğinizde ürünün ne denli kaliteli bir görüntü sunduğunu anlıyorsunuz. Ayrıca hdmi ile bağladığınızda panel 360 hz'de bile 12 bit renk derinliği sunabiliyor ki piyasadaki çoğu monitörün 6bit+frc olduğunu dikkate aldığınızda renk açısından kusursuz olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.
Gerçekten hdmi ile 12 bit sunuyor mu biz boşuna 1 yıldır dp ile bağlı kaldık o_O

Sadece hikaye oyunları oynancaksa bu fiyata 4k televizyon alsak daha mantıklı değil mi

Piksel yenileme kendi kendine devreye girecek değil mi bir ayar açan oldu mu?

Dostlar satın alanları şimdiden uyarayım. Arkadaki joistiğe öyle asılmayın elinizde kalır. Amazon yorumlarında, reddit yorumlarında defalarca o tuşun kırıldığını, ellerinde kaldığını belirtmişler. Aman dikkat edin.

Eyvallah dikkat edelim, edelim de paneli ayrı çıtkırıldım aman yanmasın, tuşu ayrı çıtkırıldım aman kırılmasın. Fazla hassas ürün, işimiz var anlaşılan. Redditte aparat felan takmışlar bulabilirsek biz de takalım da uğraşmayalım sonradan.

360hz olan model kronik sorunlu diyorlar ama tam olarak ne sorunu var acaba bilen var mı ? 240hz olan halen stokta var ama 360'ı bekleyeceğim duruma göre 2K fark için baz model almak daha iyi olur diye düşünüyorum. 240 olan kesilmiş ara model çünkü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,249
Üyeler
175,011
Son üye
sanpageg
Geri