8000TL Oyuncu/Ofis Koltuğu Önerisi

Antaeus

80+
Reaksiyon skoru
10
Bütçe
8000
Merhaba 8000TL gibi bir bütçem var Boyum 192 Kilom 105. Şu an baktığım ürünler Xdrive hira/anka/tarsus, Seduna Benin/Ruben, Hawk Fab v5, IKEA matchspel.

Bunların arasından hangisi seçersiniz ya da başka öneriniz var mı şimdiden teşekkürler.

Hocam bütçenizi zorlayacak ama exvega andromeda iyi. Hawkı da biliyorum o da güzel diğerlerini bilmiyorum, iyidir kötüdür diyemem

Hawk kullanıyorum gayet memnunum sadece ben normalde bagdaj kurmayı daha çok tercih eden biri olduğum için yastigindan yer olmuyor onuda çıkararak çözüyorum yastiksizda bel agritiyor 😅

Rahat hocam konforlu bu dediklerim ama exveganın hizmeti kötüymüş diye okudum forumlarda. Ben olsam hawk alırdım
Hawk boyutlarından dolayı biraz şüphe uyandırdı benim için küçük kalabilir gibi geliyor yükseklik olarak 80-81cm arası sanırım başka var mı önerebileceğiniz?

Merhaba 8000TL gibi bir bütçem var Boyum 192 Kilom 105. Şu an baktığım ürünler Xdrive hira/anka/tarsus, Seduna Benin/Ruben, Hawk Fab v5, IKEA matchspel.

Bunların arasından hangisi seçersiniz ya da başka öneriniz var mı şimdiden teşekkürler.
xdrive anka kullanıyorum önceden zio ve exvega da kullandım ama xdrive kalitesi hiçbirinde yok

Boyunuz nedir hocam memnun musunuz genel olarak?
80 kg 175 boy gayet iyi bir koltuk hocam mekanizmada gıcırdama sesi veya herhangi bir malzeme kalitesizliğide söz konusu değil

192 105 kilo için sorun yaratabileceğini düşünüyor musunuz uzunluk ve mekanizma olarak?
1747261316465.webp

bence yaratmaz ama 195 için FIRTINA ve ATAK modelleri daha uygun tabi fiyatları o denli daha yüksek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,607
Üyeler
174,001
Son üye
quanxi
Geri