Yardım DYNAMİC EVO XL MI DYNAMİC EVO RGB Mİ?

o zaman evo RGB al geç derim hem kasa boyutu daha ideal hemde aradaki farka pek değmez
XL almaya değer ama sistemin 60 70k altiysa değmez
Hocamlar konudan bagimsiz ama ayri konu acmayayim bunun icin gamerock 5070ti var elimde gamepower warcrya sigmadi kasa degisecem duz o11lere sigar mi yoksa banada mi xl sart ve bu kadar para vermeye deger mi yoksa daha ucuz kasalara mi bakilmali

2. El sitelerinden takip ediyorum uyguna reverse fan bukursam almayi düşünüyorum olmadi idareden alirim bunlardan
Dün 3 lü TL reverse incehesapta 3599 TL fiyattaydı :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocamlar konudan bagimsiz ama ayri konu acmayayim bunun icin gamerock 5070ti var elimde gamepower warcrya sigmadi kasa degisecem duz o11lere sigar mi yoksa banada mi xl sart ve bu kadar para vermeye deger mi yoksa daha ucuz kasalara mi bakilmali
problem olmaz o11 miniye bile sığar

Dün 3 lü TL reverse incehesapta 3599 TL fiyattaydı :(

problem olmaz o11 miniye bile sığar
Hocam ben warcryada sigar sandim ama genislikten cam kapanmiyor ucuz yollu bi akvaryum kasa tavsiyeniz varmi yoksa lian li iyi midir

LCD düşünüyorsan LCD alma gerçekten mantıklı değil PChocasının ensonki videosuna bak demek istediğimi çok iyi anlayacaksın
Oraya da yorum yaptım ben lcd alınacaksa altlara gerek yok ki zaten karşı 3 egzoza da 1 tane lcd olsa yeterli

Bu arada XL modeli daha çok fan gereksinimi istiyor ve anakart üstüne de lcd ekran falan ihtiyaç oluyor yoksa çok boş kalıyor evo rgb daha ideal olacaktır

Oraya da yorum yaptım ben lcd alınacaksa altlara gerek yok ki zaten karşı 3 egzoza da 1 tane lcd olsa yeterli

Bu arada XL modeli daha çok fan gereksinimi istiyor ve anakart üstüne de lcd ekran falan ihtiyaç oluyor yoksa çok boş kalıyor evo rgb daha ideal olacaktır
Hocam bu kasayla uyumlu psu varmi beyaz kablolarida dahil olcak 850w

Geri