Bursa da Yaşanır mı?

Arkadaslar selamlar malum ıstanbul depremı kalablık gurultu patırtı ıstanbul ıstanbulluktan cıktı herneyse bıdakı seneye kadar illere bakıyoruz aklımıza bursa dıstan ıyı gelıyo ama yasayana sormak lazım var mı aranızda bursa da yasıyan olay cok oluyomu hergun yok ıste tacız hırsızlık gıbı olaylar malum turkıye ılk dusundugumuz sey bu onun dısında nerelerınde oturulur bır aıle rahat bır sekılde yasayabılır mı ve ıstanbuldan tasınan bırıne gore kucuk gelırmı ?
bursa da deprem bölgesi

Arkadaslar selamlar malum ıstanbul depremı kalablık gurultu patırtı ıstanbul ıstanbulluktan cıktı herneyse bıdakı seneye kadar illere bakıyoruz aklımıza bursa dıstan ıyı gelıyo ama yasayana sormak lazım var mı aranızda bursa da yasıyan olay cok oluyomu hergun yok ıste tacız hırsızlık gıbı olaylar malum turkıye ılk dusundugumuz sey bu onun dısında nerelerınde oturulur bır aıle rahat bır sekılde yasayabılır mı ve ıstanbuldan tasınan bırıne gore kucuk gelırmı ?
Eski semtlerinde yaşanmaz, büyük şehir değil büyük köy belediye Bursa mimlendi 20 yıldır.

Gel bursaya sen bunlara kanma

kardesim bu bursa yasanmaz diyen cocuklara bakma bu forum zaten teknoloji formundan ziyade kres formu oldu 14-15 yasindaki bebeler laf yapar ancak. ben dogma buyume bursaliyim ve siklikla izmir istanbul aydin isparta gibi bolgelerde de yasadim. Evet bursa da yasanir nilufer harici cok tavsiye etmem.

bursa da deprem bölgesi
evet tabıkı ama ıstanbul kadar degıl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kardesim bu bursa yasanmaz diyen cocuklara bakma bu forum zaten teknoloji formundan ziyade kres formu oldu 14-15 yasindaki bebeler laf yapar ancak. ben dogma buyume bursaliyim ve siklikla izmir istanbul aydin isparta gibi bolgelerde de yasadim. Evet bursa da yasanir nilufer harici cok tavsiye etmem.
hocam deneyımınız ıcın soruyorum ısparta ve ızmır hakkında dusuncelerın nedır

evet tabıkı ama ıstanbul kadar degıl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam deneyımınız ıcın soruyorum ısparta ve ızmır hakkında dusuncelerın nedır
izmir genc ve yasli nifusun en karisik oldugu bir yer. Eglence olarak guzel cok fazla eglenebilicegin takilabilcegin yer var eger cok paran yoksa izmir sana pahali gelir ucuz kesimleri de var elbette ama onermem varosu cingenesi eksik olmaz onun disinda isparta guzel sakin merkezinde yasanir

bursa'ya köy diyen olursa aldırma

Bak akşamları özlücüye gel böyle bir yer böyle bir eğlence hiç biryerdr göremezsin

İnegöl taraflarına çok gittim geldim oylat şelalesi fln tamam tavuk taşlığı geçiyoruz da cidden oralar yeşil Konya Kayseri hariç cidden yaşamak istediğim tek yer

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,507
Üyeler
187,522
Son üye
Hamza ozgulmez
Geri