Yardım İphone 15 - İphone 16 ?

düz iPhone, iPhone değildir.

Ne kadar düz almak istemesem bile mecbur olarak düz almalıyım fakat 15 ile 16 arasında ki farklar nelerdir.

15 alıp yoluma devam mı etmeliyim yoksa üstüne koyup 16 mı almalıyım bilemedim farklar neler vs. yardımcı olursanız sevinirim.
Hem 15 kullandım hem de 16 eğer alabiliyorsan kesinlikle 16 yeni model olduğu için falan değil 15 pili çok hızlı tükeniyor ve gerçekten ısınıyor Apple 16 da yeni bi batarya entegresine geçti şarj çok daha uzun süre gidiyor

Rica ederim yine 15 ile ilgili sormak istediğin bir soru varsa sor cevaplarım güncel olarak kullanıyorum :)
güncel olarak şikayet ettiğin özellikleri neler veya beğendiğin örnek olarak pili yetmiyor işte günde 2 kere şarj ediyorum ısınma sorunu var vb. gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

düz iPhone, iPhone değildir.
iphone telefon değildir bence gösteriş biraz ama işte popüler kültür :) pro modelleri fiyat olarak sıkıntı benim açımdan

Hem 15 kullandım hem de 16 eğer alabiliyorsan kesinlikle 16 yeni model olduğu için falan değil 15 pili çok hızlı tükeniyor ve gerçekten ısınıyor Apple 16 da yeni bi batarya entegresine geçti şarj çok daha uzun süre gidiyor
peki bu hz olayları ile ilgili bir şeyler okumuştum 15in hz 16nın hzsine göre daha iyi ekran falan diye

güncel olarak şikayet ettiğin özellikleri neler veya beğendiğin örnek olarak pili yetmiyor işte günde 2 kere şarj ediyorum ısınma sorunu var vb. gibi

iphone telefon değildir bence gösteriş biraz ama işte popüler kültür :) pro modelleri fiyat olarak sıkıntı benim açımdan
S25+ hem 16'dan daha ucuz hem de çok daha kaliteli

Dostum 15 almışsın işte 5-6 sene kullanmana baksana. Ne fark ediyor yani? Görüntüleri bile aynı. Kandırıyorlar milleti hiçbir değişiklik yok.

Dostum 15 almışsın işte 5-6 sene kullanmana baksana. Ne fark ediyor yani? Görüntüleri bile aynı. Kandırıyorlar milleti hiçbir değişiklik yok.
Teşekkür ederim dostum...

Fikir almak veya bilgi edinmek kötü bir şey olduğunu sanmıyorum.

peki bu hz olayları ile ilgili bir şeyler okumuştum 15in hz 16nın hzsine göre daha iyi ekran falan diye
Hocam güncel olarak şikayet değil de ekranı 120hz olsa mesela daha iyi olurdu onun dışında pili yetiyor 1 güne 7 saat civarında ekran süresi veriyor , ısınma sorunu şu an yok.
Dynamic İsland özelliğini çok beğeniyorum bu modelde ve kullanıyorum ayrıca ekran kasa oranı da güzel ince güzel bir hissiyat veriyor.

Teşekkür ederim dostum...

Fikir almak veya bilgi edinmek kötü bir şey olduğunu sanmıyorum.
14 pro düşündün mü ? Ya da 15 pro . Bence alcaksan bile git pro al normal alma çünkü 60hz .

Hocam klasik 60hz ekranda farklılık yok ama insanlar 120hz olayına fazla takılıyor tabi ki 120hz çok iyi olurdu ama 60hz monitördeki 60hz gibi hissettirmiyor zaten kullananlar bilir fazlasıyla akıcı ekran her iki telefonda da ama dediğim gibi batarya konusunda 16 çok daha önde o yüzden 16 alın derim

Hocam güncel olarak şikayet değil de ekranı 120hz olsa mesela daha iyi olurdu onun dışında pili yetiyor 1 güne 7 saat civarında ekran süresi veriyor , ısınma sorunu şu an yok.
Dynamic İsland özelliğini çok beğeniyorum bu modelde ve kullanıyorum ayrıca ekran kasa oranı da güzel ince güzel bir hissiyat veriyor.
mesela bende 16 kamera tasarımını beğenmiyorum fazla ama yapay zeka desteği farkı ve çip farkı var

4 Ay bekleyip iphone 17 almanızı tavsiye ederim. Ekran 120hz, sırf bu yüzden bile beklenir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,643
Üyeler
183,451
Son üye
Samet.35
Geri