Yardım İphone 15 - İphone 16 ?

Alınabiliyorsa iPhone 16 alınabilir.
(Aradaki fark 5k olarak görünüyor ancak resmi satıcılarda 10k oluyor. Resmi satıcılar olacak şekilde aradaki fark 5k olursa iPhone 16 alınabilir. 10k fark söz konusu olduğunda alınabilir değildir.)

Alınabiliyorsa iPhone 16 alınabilir.
(Aradaki fark 5k olarak görünüyor ancak resmi satıcılarda 10k oluyor. Resmi satıcılar olacak şekilde aradaki fark 5k olursa iPhone 16 alınabilir. 10k fark söz konusu olduğunda alınabilir değildir.)
Evet arada ki fark 5k olsaydı bende 16 alacaktım fakat 10k bir fark görünce iphone 15 aldım teşekkürler değerli yorumun için.

Ne kadar düz almak istemesem bile mecbur olarak düz almalıyım fakat 15 ile 16 arasında ki farklar nelerdir.

15 alıp yoluma devam mı etmeliyim yoksa üstüne koyup 16 mı almalıyım bilemedim farklar neler vs. yardımcı olursanız sevinirim.
16 düz model olarak en mantıklı tercih çünkü prolardan çokta şey kısılmamış bir versiyon ama bence 15 pro alın o overpay ile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet arada ki fark 5k olsaydı bende 16 alacaktım fakat 10k bir fark görünce iphone 15 aldım teşekkürler değerli yorumun için.
Hayırlı olsun hocam üzmez gayet güzel bir cihaz

16 düz model olarak en mantıklı tercih çünkü prolardan çokta şey kısılmamış bir versiyon ama bence 15 pro alın o overpay ile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun hocam üzmez gayet güzel bir cihaz
teşekkür ederim 16 ile arasında 10k oynuyordu vermek istemedim şahsen umarım doğru bir tercihtir.

Geri