Msı Gaming Plus Mı Tomahawk mı ?

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,190
Msı Anakart serilerinde Gaming Plus mı Tomahawk mı daha iyi çok garip şekilde X870 Gaming Plus B850 Tomahawktan ucuz güç beslemesi ve kalite olarak ne farkları var

Tomahawk O.C. (VRM) ve soğutma olarak daha iyi X870 de soket/port olarak daha önde. Ben olsam Tomahawk seçerdim. İhtiyaca göre yönelmek daha mantıklı

Tomahawk O.C. (VRM) ve soğutma olarak daha iyi X870 de soket/port olarak daha önde. Ben olsam Tomahawk seçerdim. İhtiyaca göre yönelmek daha mantıklı
güç beslemesinde fark var mı hocam

güç beslemesinde fark var mı hocam
Tomahawk serisinde daha fazla ve kaliteli VRM kullanılıyor ezberden konuşursam evet beslemesi daha iyi ama model olarak sayfasından incelemek lazım.

İnceledim: ikisinde de 14 faz var işlemci için ama tomahawkın 80A, Gaming'in 60A.

Bir de Tomahawkın soğutması daha iyi.

Son düzenleme:
Tomahawk serisinde daha fazla ve kaliteli VRM kullanılıyor ezberden konuşursam evet beslemesi daha iyi ama model olarak sayfasından incelemek lazım
Ben de b650 Tomahawk kullanıyordum fakat sorun çıkardı maalesef b850 ye geçmeyi düşünüyordum Gaming plusla tomahawk arasında kaldım ama yine Tomahawk alacağım

Ben de b650 Tomahawk kullanıyordum fakat sorun çıkardı maalesef b850 ye geçmeyi düşünüyordum Gaming plusla tomahawk arasında kaldım ama yine Tomahawk alacağım
Tomahawk kronik sorunlu önermem

Msı Anakart serilerinde Gaming Plus mı Tomahawk mı daha iyi çok garip şekilde X870 Gaming Plus B850 Tomahawktan ucuz güç beslemesi ve kalite olarak ne farkları var

Hocam normalde gaming serisi msi da giriş orta seviyeyken tomahawk orta segment yani bir üstü ama son zamanlarda tomahawklarda birçok kişi sorun yaşamaya başladı karar sizin

Tomahawk lar sıkıntılı asla önermem chipsetleride sorunluymuş ayrıca

Ben x670e tomahawk abim b650 tomahawk kullanıyor herhangi bir sorunla karşılaşmamıştık da bilmiş olalım. Kronikleri nelerdi hocam?
Ben de 1 yıldır b650 tomahawk kullanıyorum herhangi bir kronik sıkıntı görmedim hocam bahsettiğiniz kronik sorun nedir tomahawk serisi sağlam bir seridir ben de o yüzden tercih ediyorum

Ben de 1 yıldır b650 tomahawk kullanıyorum herhangi bir kronik sıkıntı görmedim hocam bahsettiğiniz kronik sorun nedir tomahawk serisi sağlam bir seridir ben de o yüzden tercih ediyorum
son çıkan x870 serileri ve xb850 serileri sorunlu 650 lerde sıkıntı varmı bilmiyorum

Geri